Αντίρριο: Με την πρώτη νεροποντή γέμισε νερά η Παλαιά Εθνική οδός – ΒΙΝΤΕΟ

 

Τι και αν έχουν γίνει ζημιές , τι και αν το σημείο συνεχώς με την πρώτη έντονη βροχή γεμίζει νερά τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για να δοθεί λύσει σε ένα σημείο αμέσως τον κόμβο της Γέφυρας και ακριβώς μπροστά στο κατάστημα Epirus Plaza με τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί πολλές φορές να παρεμβαίνουν για να διευκολύνουν την πρόσβαση των επισκεπτών στο κατάστημά τους.

Οι εικόνες αυτές εκτός του ότι εμποδίζουν την πρόσβαση στα καταστήματα της περιοχής είναι συγχρόνως πάρα πολύ επικίνδυνο καθώς όπως θα δείτε και στο βίντεο τα αυτοκίνητα για να περάσουν από το σημείο βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα.

Χρειάζεται άμεση παρέμβαση και οριστική λύση , το Nafpaktia news.gr επισημαίνει το πρόβλημα για ακόμη μια φορά.

ΠΗΓΗ: nafpaktianews.gr

 

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»

Το IRIS γίνεται υποχρεωτικό – Αλλάζει ο τρόπος πληρωμών και αποδείξεων από 1η Δεκεμβρίου