Αντίρριο: Με την πρώτη νεροποντή γέμισε νερά η Παλαιά Εθνική οδός – ΒΙΝΤΕΟ

 

Τι και αν έχουν γίνει ζημιές , τι και αν το σημείο συνεχώς με την πρώτη έντονη βροχή γεμίζει νερά τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για να δοθεί λύσει σε ένα σημείο αμέσως τον κόμβο της Γέφυρας και ακριβώς μπροστά στο κατάστημα Epirus Plaza με τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί πολλές φορές να παρεμβαίνουν για να διευκολύνουν την πρόσβαση των επισκεπτών στο κατάστημά τους.

Οι εικόνες αυτές εκτός του ότι εμποδίζουν την πρόσβαση στα καταστήματα της περιοχής είναι συγχρόνως πάρα πολύ επικίνδυνο καθώς όπως θα δείτε και στο βίντεο τα αυτοκίνητα για να περάσουν από το σημείο βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα.

Χρειάζεται άμεση παρέμβαση και οριστική λύση , το Nafpaktia news.gr επισημαίνει το πρόβλημα για ακόμη μια φορά.

ΠΗΓΗ: nafpaktianews.gr

 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη