Σχεδόν έτοιμα τα πάρκα σκύλων στο Νότιο Πάρκο

 

Σχεδόν έτοιμα είναι τα δύο πάρκα για σκύλους (ένα για μικρά κι ένα για μεγαλόσωμα σκυλιά) που έφτιαξαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων, στο Νότιο Πάρκο.

Η δημιουργία αυτών των πάρκων ήταν αίτημα πολλών Πατρινών, γιατί έτσι να μπορούν να κάνουν ανέμελα τη βόλτα τους ή να αθλούνται, μαζί με τα σκυλιά τους. Μέσα στο κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο των δύο πάρκων, οι εργαζόμενοι του Δήμου έχουν τοποθετήσει παιχνίδια, βρύσες και ποτίστρες, ενώ σε λίγες μέρες θα προμηθευτεί και ειδικά μηχανήματα τα οποία κατεβάζουν τροφή για σκύλους εφόσον μέσα σε θυρίδα του μηχανήματος βάλει κάποιος ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα δύο πάρκα θα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δημότες σε 10 με 15 μέρες αν και αυτό που φιλοξενεί μεγάλα σκυλιά ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Από την Πάτρα η 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κορινθία – Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της