Βρετανία: Οι Συντηρητικοί σταθεροί στο 40%, άνοδος για τους Εργατικούς στο 30%

08/11/2019 | 21:24

Η στήριξη προς το κόμμα των Συντηρητικών του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον παρέμεινε αναλλοίωτη και ανέρχεται σε ποσοστό 40%, την ώρα που το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα καταγράφει άνοδο μίας ποσοστιαίας μονάδας, στο 30%, μετά τις πρώτες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, καταδεικνύει δημοσκόπηση του Panelbase.

Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες βλέπουν τα ποσοστά υπέρ τους στο 15%, καταγράφοντας άνοδο 1%, ενώ το ποσοστό του κόμματος Brexit ανέρχεται σε 8%, με πτώση μίας ποσοστιαίας μονάδας, βάσει της δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.046 άνθρωποι και διεξήχθη το διάστημα 6ης-8ης Νοεμβρίου, αναφέρει η Panalbase.

Πηγή: ΑΠΕ

Christy: Κρυφή βία
19/11/2025 | 14:56

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου