Δεύτερο κρούσμα με «παιχνίδι πνιγμού» σε σχολείο στο Λουτράκι

08/11/2019 | 19:22

Δεύτερο κρούσμα με «παιχνίδι πνιγμού» σημειώθηκε στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι. Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι 12χρονος νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και κινδύνευσε σοβαρά, το OPEN φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο από το ίδιο σχολείο στο Λουτράκι. Σε αυτό το βίντεο, φαίνεται ένα κορίτσι να κρατά για ώρα την αναπνοή του. 

Στο μεταξύ, στο OPEN TV μίλησε ο θείος του 12χρονου μαθητή που νοσηλεύθηκε, γιατί έπαιξε το «παιχνίδι πνιγμού» στο σχολείο στην Κόρινθο. «Εχει γίνει της μόδας ένα καινούριο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά. Κρατούν την ανάσα τους για δέκα φορές και κάνουν ένα βαθύ κάθισμα. Ο άλλος σφίγγει στο λαιμό το παιδί ή στο στήθος και το παιδί πέφτει λιπόθυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του 12χρονου. 

Πηγή: ethnos.gr

Αρκάς: Καλό μήνα
01/03/2026 | 07:11

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ