Πάτρα: Συνάντηση Σακελλαρόπουλου με στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Συνάντηση με στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, σχετικά με τον έλεγχο νομιμότητας  των αποφάσεων των Συλλογικών Οργάνων της Περιφέρειας και την εφαρμογή τους, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, συνοδευόμενος από επιτελικά στελέχη της Δ/νσης Οικονομικού –Δημοσιονομικού Ελέγχου της ΠΔΕ.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Σακελλαρόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο τραγικός μας ποιητής Αγάθωνας, διαχρονικά διδάσκει για την εξουσία: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει, δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει και  τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.  Αυτός πρέπει να είναι ο απαράβατος κανόνας για τα έργα και τις ημέρες όλων των αιρετών, κάτι που σημαίνει ότι οφείλουμε να διοικούμε σύμφωνα με τους νόμους, αντιστεκόμενοι σε υπερβάσεις, αυθαιρεσίες και αδικίες, ότι πρέπει να γνωρίζουμε πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε αδυναμίες, φόβους και ελπίδες, αλλά είμαστε διαφορετικοί, αλλά και ότι, κανένας δεν ασκεί αιώνια την εξουσία.  Εξουσία, σημαίνει διακονία, διαρκή και ανυπόκριτη προσφορά. Γιατί όποιος θέλει να είναι πρώτος πρέπει να γίνει υπηρέτης όλων…»

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!