To musical δωματίου Commedia d’ amore στην Πάτρα

 

To musical δωματίου  Commedia d’ amore , μετά την επιτυχημένη πορεία του, επισκέπτεται την Πάτρα και δίνει μία μόνο παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων,  το  Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στις 21:00 σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

 

Mια μουσική παράσταση , με πρωταγωνίστρια την ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ , σε μια από τις αρτιότερες ερμηνείες των τελευταίων χρόνων.

Μια ανελέητη κωμωδία ντυμένη με τραγούδια αγάπης.

 

Για την παράσταση έγραψαν:

 

Αν ο Θάνος Μικρούτσικος είδε πρώτος την Πολυχρονίδη σαν τραγουδίστρια και την ξεχώρισε, ο Θέμης Μουμουλίδης της δίνει την ευκαιρία να πατήσει γερά, φτιάχνοντας μια καλοβαλμένη παράσταση με εναλλαγές όπου επιστρατεύει και τις δυο της ιδιότητες (ηθοποιία, τραγούδι).

Tospirto.net

… Διαφορετική από τα συνηθισμένα, πρωτότυπη ως σύνθεση, εξαίσια στην εκτέλεσή της… Μια παράσταση αληθινή μαγεία. Η Μαριάννα Πολυχρονίδη υπήρξε καθηλωτική με την ερμηνεία της.

Noisy.gr

… Η Μαριάννα Πολυχρονίδη κερδίζει το στοίχημα ενός απαιτητικού μονολόγου και γεμίζει την σκηνή με το υποκριτικό της εκτόπισμα και με τις ερμηνευτικές της ικανότητες και … στο τραγούδι.

Kallitexnes.gr

…Μια ωδή στην Αγάπη. Οι βαθιές εξομολογήσεις που είτε αφηγείται είτε τραγουδά δονούν το κοινό, προκαλούν το γέλιο και το κλάμα και αφήνουν τον πλούτο των συναισθημάτων να ρέει.

Elamazi.gr

Με την «παιγνιώδη» φαινομενικά αλλά υπογείως μελαγχολική διάθεση, τη γελαστική, αλλά και συγκινητική σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη αλλά και με τη λεπτοδουλεμένη, αισθαντική ερμηνεία της Μαριάννας Πολυχρονίδη, δημιουργείται το «έδαφος» για μια πολύ καλή, γεμάτη αμεσότητα, φυσικότητα και σκηνικό «νεύρο» παράσταση.