Στην Πάτρα τα πρώτα μόνιμα γήπεδα beach handball – Πρόταση του προέδρου του ΠΕΑΚ

08/11/2019 | 12:28

Την πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ Πάτρας γενικότερα και ιδιαίτερα του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι, όπου η Ακαδημία των Σπορ έχει ως έδρα στο χάντμπολ στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών πραγματοποίησαν οι ιθύνοντες του συλλόγου με το Δ.Σ. του ΠΕΑΚ Πάτρας.  

Στην Πάτρα τα πρώτα μόνιμα γήπεδα beach handball - Πρόταση του προέδρου του ΠΕΑΚ

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Παπαδημάτος ανέλυσε την φιλοσοφία της νέας διοίκησης και τα σημεία που θα σταθούν γενικότερα για όλα τα γήπεδα όλων των αθλημάτων και τόνισε ότι τα ζωντανά κύτταρα των γηπέδων είναι οι αθλητές και οι ομάδες,  ενώ οι διοικήσεις στην ουσία εκτελούν και προσβλέπουν για την καλύτερη λειτουργία των εγκαταστάσεων προς όφελος πάντα της αθλούμενης νεολαίας,  που κάνει χρήση τα γήπεδα με προτεραιότητα πάντα τους αθλητικούς σκοπούς. Από πλευράς του συλλόγου της ΑΕΠ Ακαδημία των Σπορ με εκπροσώπους τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κώστα Διαμαντόπουλο και τον έφορο του τμήματος χάντμπολ Αλέκο Μεντζελόπουλο παραδόθηκε στον πρόεδρο Νικόλαο Παπαδημάτο έγγραφο που αναφέρει τα σημεία που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής και βελτίωσης του κλειστού γυμναστηρίου τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ο Κώστας Διαμαντόπουλος είχε μάλιστα και διπλό ρόλο αφού εκπροσώπησε την Τ.ΕΧ. Πελοποννήσου ως αντιπρόεδρος που είναι,  μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή ανάπτυξης και υπεύθυνο της ΕΑΠ/ΟΧΕ για την περιοχή της Πελοποννήσου – Λουτρακίου Γιάννη Παπαγιαννόπουλο. Οι δύο τελευταίοι ανέπτυξαν το μοντέλο ανάπτυξης της ομοσπονδίας που χρόνια τώρα λειτουργεί το κλειστό στο Κουκούλι ως κέντρο ανάπτυξης της ΟΧΕ στην ευρύτερη περιοχής της Δυτικής Ελλάδος τόσο των προ εθνικών ομάδων υποδομών, κλιμακίων,  αγώνες μπαράζ, κ.λ.π. Επίσης ανέλυσαν και το πρόγραμμα εκπαίδευσης διδακτικών επισκέψεων α/θμιας και β/θμιας εκπ/σης που τρέχει στο κλειστό δια του μουσείου χειροσφαίρισης που υπάρχει και τελεί υπό την αιγίδα του ΠΕΑΚ και της ΟΧΕ. Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας  Νίκος Παπαδημάτος προχώρησε τις παραπάνω προτάσεις της ΕΑΠ/ΟΧΕ και πρότεινε στον ομοσπονδιακό προπονητή ανάπτυξης Γιάννη Παπαγιαννόπουλο να παραχωρηθεί ο εξοπλισμός του beach handball των πρόσφατων παράκτιων Μεσογειακών αγώνων,  ώστε τα γήπεδα άμμου πίσω από το κολυμβητήριο Α. Πεπανός να βελτιωθούν και να γίνουν τα πρώτα μόνιμα γήπεδα beach handball στην Ελλάδα για προπονητικό κέντρο των εθνικών ομάδων και αγώνων μεγάλου βεληνεκούς και διεθνών διοργανώσεων.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!