Κακοκαιρία: 12.000 κεραυνοί στο Ιόνιο – Άστραψε και βρόντηξε

07/11/2019 | 19:36

Εξακολουθούν να σαρώνουν τη χώρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Από την επέλαση της κακοκαιρίας πλήττονται κυρίως το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος.

Καταιγίδες σημειώνονται στο Ιόνιο, όπως και στην Ήπειρο. Μάλιστα μέχρι τις 16:00 έγιναν αισθητοί 12.000 κεραυνοί, 4.000 εκ των οποίων εντός της Ελληνικής επικράτειας.

Πρόκειται για ένα τεράστιο μέτωπο που ήρθε από Δυτικά και ξεκινούσε από τη Νότια Ιταλία και συγκεκριμένα από τη Μάλτα, έφτανε μέχρι τα σύνορα βόρεια της Αλβανίας συνολικού μήκους 500 μιλίων, με έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και θυελλώδης ανέμους με βροχή.

Στη δορυφορική εικόνα που ακολουθεί απεικονίζεται το μέτωπο και με κίτρινους σταυρούς οι περιοχές όπου σύμφωνα με το σύστημα ανίχνευσης κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Meteo εκδηλώνονται καταιγίδες στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

Πάτρα: Την Πέμπτη η κηδεία του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα -Η επιθυμία της οικογένειας- Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ, απολογείται την Παρασκευή 

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του 47χρονου δημοσίου υπαλλήλου Παναγιώτη Χονδρού

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος οδηγός για το τροχαίο με θύμα τον Δημήτρη Λιόπετα – ΝΕΟΤΕΡΑ