Στα χέρια της Αστυνομίας ο Σπύρος Λαιμός γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας

07/11/2019 | 18:36

Άνδρες της Ασφάλειας Νέας Σμύρνης συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης τον Γεώργιο Σπυρίδων Λαιμό, γιο του Παναγιώτη Λαιμού, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Εκκρεμούσαν εις βάρος του τέσσερα εντάλματα σύλληψης για πλαστογραφία και άλλα αδικήματα, αφού ο Σπύρος Λαιμός έχει συνολικά καταδικαστεί σε 33 χρόνια φυλάκισης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπύρος Λαιμός δραστηριοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια κυρίως στην Ελβετία.

Ο Σπύρος Λαιμός όταν συνελήφθη ενημέρωσε τους άνδρες Ασφαλείας ότι είναι γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, αλλά ζήτησε παράλληλα να μην ενημερωθεί η οικογένειά του για τη σύλληψη.

Οι 4 λόγοι που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις ασπρόμαυρες γάτες

Σεξ: Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα στη μέση ηλικία

Έρευνα: Έτσι επηρεάζει το σεξ τη διάρκεια μιας σχέσης

Κρήτη: Η στιγμή της «απόβασης» μεταναστών στην παραλία Δισκού ανάμεσα σε κόσμο που έκανε μπάνιο

Καιρός: Καύσωνας και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε καν να τον δούμε» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου που απανθρακώθηκε στο τροχαίο – “Ήταν ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα”

Χανιά: 22χρονος νεαρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μετα από ηλεκτροπληξία

Νέα εξόρμηση στην παραλία για την Ιωάννα Τούνη – Αγναντεύει τη θάλασσα και προκαλεί με το αποκαλυπτικό μαγιό της