Στα χέρια της Αστυνομίας ο Σπύρος Λαιμός γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας

07/11/2019 | 18:36

Άνδρες της Ασφάλειας Νέας Σμύρνης συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης τον Γεώργιο Σπυρίδων Λαιμό, γιο του Παναγιώτη Λαιμού, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Εκκρεμούσαν εις βάρος του τέσσερα εντάλματα σύλληψης για πλαστογραφία και άλλα αδικήματα, αφού ο Σπύρος Λαιμός έχει συνολικά καταδικαστεί σε 33 χρόνια φυλάκισης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπύρος Λαιμός δραστηριοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια κυρίως στην Ελβετία.

Ο Σπύρος Λαιμός όταν συνελήφθη ενημέρωσε τους άνδρες Ασφαλείας ότι είναι γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, αλλά ζήτησε παράλληλα να μην ενημερωθεί η οικογένειά του για τη σύλληψη.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ