Μπάγερν – Ολυμπιακός 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Έδωσε… μάχη, αλλά “έπεσε” στο Μόναχο

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: Δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση μέσα στο Μόναχο.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλός τακτικά, αμύνθηκε σωστά κόντρα στην Μπάγερν, αλλά ηττήθηκε μέσα στο Μόναχο με 2-0. Λεβαντόφσκι και Πέρισιτς κατάφεραν να "λυγίσουν" τον Σα, που βρέθηκε σε τρομερή βραδιά. Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα των Πειραιωτων θα αναμετρηθούν στο Βελιγράδι Ερυθρός Αστέρας και Τοτεναμ, στο άλλο ματς του ομίλου.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου με 2-0, σε ματς για την 4η αγωνιστική του Champions League. 27 τελικές δέχθηκε η ομάδα του Μαρτίνς, ενώ δημιούργησε τρεις φάσεις, χωρίς κάποια από αυτές να πάει προς την εστία του Νόιερ. 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Το δυσκολότερο παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Champions League δίνει ο Ολυμπιακός, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία.

Η 4η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου βρίσκει τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές Γερμανίας στην “Alianz Arena” του Μονάχου, σε μία αναμέτρηση που οι Βαυαροί ψάχνουν νίκη – γιατρειά, μετά την ντροπιαστική ήττα με 5-1 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Μια ήττα που κόστισε και τη θέση του Νίκο Κόβατς, που απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μπάγερν. Οι Γερμανοί έχουν στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό Χανς Φιλκ.

Ο Ολυμπιακός πάει για το… θαύμα με περίπου 3.000 οπαδούς του στο πλάι του, καθώς μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, όπου καμία ελληνική ομάδα δεν έχει καταφέρει να φύγει αλώβητη.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι με βοηθούς τους Μίχαλ Ομπούκοβιτζ και Ράντοσλαβ Σιέτζκο.

ΔΕΙΤΕ LIVE 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ