Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Είχα ένα ατύχημα κι έμεινα φυτό!» - «Τρεις εβδομάδες σε κώμα»

Ο τηλεοπτικός «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό You και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα σοβαρό ατύχημα που είχε σε μικρή ηλικία.

Πιστεύεις στον Θεό;

Δεν πίστευα πάντα. Άρχισα να πιστεύω όταν στα έξι μου χρόνια είχα ένα ατύχημα και έμεινα φυτό. Τότε ήταν της μόδας στην τηλεόραση «Οι μονομάχοι», τους παρακολουθούσα και μιμούμουν. Ήμουν σε ένα πεζούλι στο χωριό μου στο Αγρίνιο και ήθελα να ισορροπήσω. Έπεσα από 7 μέτρα κάτω στο κενό. Έτρεχε αίμα από τα αυτιά μου και τη μύτη και άκουγα ένα βογκητό της μαμάς μου και της γιαγιάς μου. Ήμουν τρεις εβδομάδες διασωληνωμένος σε κώμα και είχαν πει στους γονείς μου είτε ότι θα μείνω φυτό είτε ότι θα πεθάνω. Τον Δεκαπενταύγουστο που άνοιξα τα μάτια μου δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα της μαμάς μου που έκλαιγε από πάνω μου και τον μπαμπά μου που είχε ασπρίσει μέσα σε δύο εβδομάδες από τη στενοχώρια. Από τότε θεωρώ ότι έχω κάποιον από εκεί ψηλά που με προστατεύει, τον δικό μου μικρό Θεούλη που στα δύσκολα και στα εύκολα πάντα θα τον ευχαριστώ γι' αυτά που μου έχει προσφέρει.

Έχεις μπλέξει σε καβγάδες όταν δούλευες νύχτα;

Δεν τις έχω φάει, αλλά έχω τύχει σε καβγάδες με ζευγάρια, έχω δει μεθυσμένα πιτσιρίκια να χάνουν τον έλεγχο. Η νύχτα είναι μεγάλο σχολείο, αλλά το ξενύχτι είναι ό,τι χειρότερο.

Την επόμενη δουλειά μετά την επιτυχία από τις «Άγριες Μέλισσες» θα την περάσεις από κόσκινο;

Σίγουρα, και για μένα είναι σημαντικό να κάνω καλές συνεργασίες και ο επόμενος ρόλος να με πάει παρακάτω...

Διαβάστε επίσης