Άγριες Μέλισσες: «Μου είχαν προτείνει τον ρόλο της Ασημίνας»

Την πρόταση που είχε δεχθεί προκειμένου να βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε η ηθοποιός Λένα Δροσάκη στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου.

«Η συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες δεν έγινε γιατί είχα άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, την περιοδεία με το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας που συνεχίζεται και τώρα στο θέατρο Βεάκη. Θα έκανα τον ρόλο της Ασημίνας, τον οποίο τώρα κάνει μια πάρα πολύ καλή ηθοποιός και μάλλον έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα».

Η ηθοποιός σημείωσε πως δεν στεναχωρήθηκε που δεν προχώρησε η συγκεκριμένη πρόταση. «Δεν στεναχωρήθηκα γιατί τώρα κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση, είμαι στο "Έρωτας μετά" που είναι εξίσου ωραίο σίριαλ».

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη. «Με τον Αλέξανδρο, όχι, δεν γνωριστήκαμε στο "Σόι". Δεν έπαιζε στο επεισόδιο που έπαιζα εγώ». Όταν, δε, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο γνωστός πρωταγωνιστής δεν συνηθίζει να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή μα στην περίπτωση της Λένας Δροσάκη έκανε εξαίρεση, η Λένα Δροσάκη είπε με ένα αμήχανο χαμόγελο. «Ναι ε; Για να το λες εσύ, που τον ξέρεις και καλύτερα, κάτι θα ξέρεις…».

Διαβάστε επίσης