Η Μιρέλα Πάχου την Παρασκευή στο Royal

05/11/2019 | 09:10

Σ’ ένα live με όλα όσα θα θέλαμε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε

Μία από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο θα βρεθεί στην Πάτρα την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, καλεσμένη του Steak Bar στο Royal της Ακτής Δυμαίων.

Η Μιρέλα Πάχου θα ανέβει στο stage του Steak Bar και θα μας προ(σ)καλέσει να στήσουμε μαζί της το πιο ξεχωριστό πάρτι του χειμώνα!

Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια… το ακορντεόν της, σχεδιάζει τις ιδανικές μουσικές βραδιές, με όλα όσα θα θέλαμε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε!

Τη χρονιά που μας πέρασε η Μιρέλα Πάχου  βρέθηκε στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου, δίνοντας συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποίησε μία μεγάλη περιοδεία γεμάτη προσωπικές συναυλίες, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τη δυναμική της παρουσία ως μουσικός και ως ερμηνεύτρια.

Μια μουσική παράσταση γεμάτη swing και νησιώτικα, rock και λαϊκά, κέφι και φαντασία, που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη… μην τη χάσετε!

Μαζί της:

Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Μουτάφης: ηλεκτρικό μπάσο

Παύλος Λογαράς: τύμπανα

 

 

Info

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ώρα έναρξης: 22.00

Eίσοδος: 10 ευρώ με 1 ποτό

Κρατήσεις: 2610 310120

 

Steak Bar – RoyalTheater

Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

www.royaltheater.gr

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Καύσωνας: Πώς επηρεάζει το πεπτικό και την άμυνα του οργανισμού

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ!

Ο Τραμπ επαναλαμβάνει ότι τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%

Μακρόν: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας

Κυριακή Γρίβα: Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της