Βρετανία: Ο Φάρατζ ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

03/11/2019 | 17:34

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο ηγέτης του Κόμματος του Brexit, δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο μήνα στη Βρετανία, καθώς επιλέγει αντ’αυτού να κάνει εκστρατεία σε όλη τη χώρα κατά της συμφωνίας του Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον για την αποχώρηση από την ΕΕ.

“Το σκέφτηκα πάρα πολύ αυτό: Πως θα υπηρετήσω καλύτερα τον σκοπό του Brexit;”, δήλωσε στον Άντριου Μαρ του BBC.

“Να βρω μια έδρα και να προσπαθήσω να με βάλω στο κοινοβούλιο ή θα υπηρετήσω τον σκοπό αυτόν καλύτερα διασχίζοντας το Ηνωμένο Βασίλειο από άκρη σε άκρη υποστηρίζοντας 600 υποψήφιους, και αποφάσισα ότι το δεύτερο είναι το σωστό”, πρόσθεσε ο Φάρατζ.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ