H απάντηση του Πανταζάρα όταν ρωτήθηκε εάν είναι και πάλι ζευγάρι με την Ελλη Τρίγκου

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Με περγαμηνές στο θέατρο, βραβευμένος με Χορν, ο Αργύρης Πανταζάρας τηλεοπτικά φέτος κλέβει τις εντυπώσεις μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Με αφορμή το ρόλο του μιλώντας στην εφημερίδα Real Life, ο Αργύρης Πανταζάρας ρωτήθηκε για τη σημερινή του σχέση με την Έλλη Τριγγου που ξεχωρίζει στις «Αγριες Μέλισσες» και με την οποία υπήρξε ζευγάρι, μιάς και πρόκειται να παίξουν μαζί στο θέατρο.
Η αινιγματική απάντηση του Αργύρη Πανταζάρα
Το 2020 θα ανεβάσεις την παράσταση «This is not Romeo and Juliet» με την ομάδα Momentum και την Έλλη Τρίγγου. «Είναι μια παράσταση επιχορηγούμενη από το Υπουργείο Πολιτισμού και νιώθω μεγάλη τιμή γι΄αυτό. Επιστρέφω ξανά στο θέατρο «Βασιλάκου» με αγάοη και μελέτη πάνω στον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα. Δυο αιώνιοι έφηβοι υπό την επήρεια του έρωτα, που ονειρεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή και συνομιλούν με τον θάνατο. Θα είναι μια παράσταση για τους ερωτευμένους».

Με την Έλλη Τρίγγου ήσασταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια και μάλιστα είχες κάνει και μνεία στο πρόσωπό της όταν πήρες το βραβείο Χόρν. Είχε γραφτεί ότι έχετε χωρίσει. Είστε και πάλι μαζί; «Τα πράγματα όλα λέγονται τη στιγμή που πρέπει να ειπωθούν Σήμερα δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί. Έχω τοποθετηθεί στο παρελθόν και για τα επαγγελματικά μου και για τα προσωπικά μου. Αυτή την εποχή έχω επικεντρωθεί στα επαγγελματικά μου. Τα προσωπικά μου, που δεν πιστεύω ότι απασχολούν και τόσο τον κόσμο, έχουν ειπωθεί τη σωστή στιγμή, τότε που υπήρχε λόγος. Στη συγκεκριμένη συνθήκη δε μου επιτρέπεται να δηλώνω κάτι για ανθρώπους που τους επηρεάζει και τους αφορά. Πρέπει να ασχοληθούμε με αυτά που γίνονται στη Συρία, να ασχοληθούμε με κάτι πιο βαθύ που αφορά την κοινωνία».