Νέο επεισόδιο βίας σε σχολείο μετά την Αμαλιάδα - Μαθητής «χαράκωσε» με κλειδί συμμαθητή του - Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον 15χρονο ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο, μετά τα ανησυχητικά συμβάντα επιθέσεων σε σχολεία Αμαλιάδας και Κεφαλονιάς.

Δεκατετράχρονος μαθητής «χαράκωσε» στο πρόσωπο συμμαθητή του μέσα στο σχολείο τους. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια τρομάζουν: το πρόσωπο του εφήβου  γέμισε με αίματα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 



Συγκλονίζουν τα λόγια του μαθητή: «Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά και τον χτύπησα πίσω. Και αυτός με ''χαράκωσε'' με τα κλειδιά», δήλωσε στον Alpha το θύμα της επίθεσης.

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε: «Όπως μου είπε ο μικρός, ο άλλος πήρε το κλειδί και του τράβηξε μία στο πρόσωπο. Έτσι και του έβγαζε το μάτι τι γινότανε; Μάθατε στην Αμαλιάδα τι έγινε. Τι πρέπει, να ερχόμαστε εδώ πέρα με μαχαίρια και κατσαβίδια, πού βρισκόμαστε;» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 

Την ίδια ώρα ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην εισαγγελέα Αμαλιάδας ο 16χρονος μαθητής. Τις επόμενες μέρες θα του ασκηθεί δίωξη, σε συνάρτηση και με το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον τραυματισμό του 15χρονου.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους και των δύο, είχαν προηγούμενα για οπαδικές διαφορές. 

Πάντως ο συνήγορος του 15χρονου μαθητή που δέχτηκε την επίθεση, κ. Σ. Κότσιφας μιλά για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αμφισβητώντας ότι το χτύπημα έγινε με πολυεργαλείο, αλλά με μαχαίρι, ωστόσο ανέφερε ότι «αναμένουμε το ιατροδικαστικό πόρισμα».

Διαβάστε επίσης