Ανδρέας Μαζαράκης: Δεν θα συναντηθούμε με τον πρώην υπουργό κ. Ξανθό γιατί είναι αναξιόπιστος!

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ανδρέας Μαζαράκης  και η παράταξη ΔΗ.ΚΙ- Α.Κ.Ι. αναφέρουν:
Πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι ο πρώην Υπουργός Υγείας κ. Α. Ξανθός ζήτησε συνάντηση με το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Α. Τα μέλη της παράταξης μας δεν βρίσκουν κανένα λόγο  να συναντήσουν τον βουλευτή, της αξιωματικής αντιπολίτευση πλέον,  κ. Ξανθό, διότι με βάση τα πεπραγμένα  του τον θεωρούμε  εντελώς αναξιόπιστο.

Άλλωστε  η πολιτική του στην Υγεία αποδοκιμάστηκε  πολύ πρόσφατα από τον Ελληνικό Λαό . Ο κ. Ξανθός με τον κ. Πολάκη είναι υπεύθυνοι  για την απογύμνωση   των  νοσοκομείων  από ανθρώπους και μηχανήματα, για την υποκατάσταση  της νομικής υπηρεσίας και των διευθύνσεων του υπουργείου, για την επιβολή  εργασιακού μεσαίωνα στο ωράριο των γιατρών παρά τις ευρωπαϊκές οδηγίες αλλά  και για  πολλά περισσότερα για τα οποία δεν φθάνει μία κόλλα χαρτί.

Ο κ. Ξανθός,  ίσως ο μακροβιότερος υπουργός υγείας, αφού καταστρατήγησε τις αρχές του ως πρώην συνδικαλιστής έρχεται να πει τι; Ότι στο νοσοκομείο του Ρίου επί ημερών του έκλεισε η καρδιοχειρουργική κλινική, ότι στον «Άγιο Ανδρέα» δεν λύθηκε το πρόβλημα του οργανισμού του, ότι το αιματολογικό και γαστεντερολογικό του «Άγιου Ανδρέα» δεν λειτουργούν κανονικά, ότι αδιαφόρησε  όταν η Διοικήτρια του ΠΓΝΠ Ρίου κ. Μαμμή έκανε έναν χρόνο να ολοκληρώσει τις κρίσεις Διευθυντών ΤΕΠ, ότι παρέβηκε κατάφωρα τις ίδιες του τις οδηγίες και διόρισε δικούς του ανθρώπους, ότι τιμώρησε τους πολιτικούς του αντιπάλους αφαιρώντας τους παράνομα διευθύνσεις κλινικών, ότι διέλυσε κυριολεκτικά τα Κέντρα Υγείας μη καταφέρνοντας να εκδώσει επί πέντε χρόνια τους οργανισμούς τους;

Είναι ανούσια  οποιαδήποτε  συζήτηση με τον κ. Ξανθό διότι  με την πολιτική του, πολύ απλά ακύρωσε τις ιδέες και τους στόχους που υποτίθεται ότι υπηρετούσε ως συνδικαλιστής . Σαφώς  επιθυμούμε την  ανταλλαγή ιδεών, πολύ περισσότερο δε, με τους εκπροσώπους του  κόμματος  της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρκεί αυτοί  να είναι αξιόπιστοι και ευθυγραμμισμένοι με  τις υποσχέσεις  και την ιστορία τους.




 

Διαβάστε επίσης