Φονικό στα Μέγαρα: Σκότωσε τον κουνιάδο μπροστά στα ανήλικα παιδιά του - Παραδόθηκε ο δράστης

Στόχευε στα γεννητικά τους όργανα - Το κίνητρο της ανθρωποκτονίας

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή των Μεγάρων.

Ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ο κουνιάδος του με τη σύζυγό του και τα ανήλικα παιδιά τους και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Ο δράστης στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά τους όργανα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 48χρονο κουνιάδο του και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα του ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο 48χρονος άντρας έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς ενώ η 43χρονη σύζυγος του έχει μεταφερθεί στο Θριάσιο.

Τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα και είδαν τους γονείς τους να σωριάζονται από τους πυροβολισμούς του δράστη.

Ο δράστης αρχικά διέφυγε και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, ο δράστης εμφανίστηκε, μαζί με τον δικηγόρο του, στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

Το χρονικό του φονικού

Η αστυνομία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbeast.gr, έχει στα χέρια της μία κατάθεση που κρίνει ως σοβαρή. Γείτονας φέρεται να έχει πει στην αστυνομία ότι άκουσε φωνές, τσακωμό και στην συνέχεια πυροβολισμούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά που ήταν στο σπίτι άκουσαν τους πυροβολισμούς, είδαν τους γονείς τους αιμόφυρτους και ούρλιαζαν από το σοκ. Επιπλέον, το ένα από τα παιδιά φέρεται να ήταν αυτό που κάλεσε τις Αρχές στο ματωμένο σπίτι.

Το κίνητρο για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι το γεγονός, ότι ο φερόμενος ως δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ