Ο Μουρίνιο «καλοβλέπει» την Άρσεναλ

31/10/2019 | 12:58

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ. Αυτό υποστήριξε ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεόρασης, καθώς ο Ουνάι Εμερι είναι σε δύσκολη θέση, μετά τα τελευταία αποτελέσματα των «κανονιέρηδων» και ένα από τα ονόματα που ακούγεται για τον πάγκο τους είναι εκείνο του Πορτογάλου.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο διάσημος τεχνικός θα προτιμούσε να επιστρέψει στην Αγγλία και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, αντί να εργαστεί σε ομάδα της Γερμανίας ή της Ιταλίας.

Μετά την κατάκτηση της Premier League με την Τσέλσι και του Europa League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πιθανότητα να κατακτήσει έναν άλλο μεγάλο τίτλο με έναν τρίτο αγγλικό σύλλογο, μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του «Special One».

Γ. Σάαρ: Το Ισραήλ αποδέχεται πλήρως το σχέδιο του προέδρου Τραμπ για την αποστολή βοήθειας στη Γάζα

Super League: Άλλαξε ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού του Μπριχ

Το μήνυμα της Αφρικής στον κόσμο: Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου οικονομικού θαύματος;

Βεζένκοφ για το τέταρτο Final Four: «Όταν φτάνεις εκεί, πας για να το πάρεις και όχι για την εμπειρία»

Μήτογλου: «Ένας ελληνικός τελικός στη Euroleague θα μείνει στην Ιστορία»

Πάτρα: Οι δολοφόνοι της οδού Κορίνθου και τα μέτρα που θα ληφθούν…εκ των υστέρων

Κ. Τασούλας για τη «Γιορτή της Μητέρας»: Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, η μητέρα αποτελεί τον πιο στέρεο κρίκο της κοινωνίας

Τηλεφωνικές συνομιλίες Ερντογάν με Πούτιν και Μακρόν