Πάτρα: Πρόταση για συλλαλητήριο αλληλεγγύης προς το λαό της Χιλής από την Εργατική Ενότητα - Ανατροπή

 

Πρόταση για συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΚΠ, για λήψη απόφασης οργάνωσης συλλαλητηρίου αλληλεγγύης, προς το λαό της Χιλής , από την παράταξη της Εργατικής Ενότητας-Ανατροπή. Διαβάστε την ανακοίνωση: 
Όλοι παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τον ηρωικό μαζικό αγώνα των εργαζομένων και ολόκληρου του λαού της Χιλής ενάντια στους απόγονους του Πινοσέτ. Η εξέγερση δυναμώνει καθημερινά και πραγματοποιούνται μαζικές μαχητικές διαδηλώσεις στο Σαντιάγο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Χιλής,παρ’όλη την έντονη κρατική καταστολή και την βία. Ήδη μετράμε πάνω από 40 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Η  εργατική τάξη της Ελλάδας οφείλει να σταθεί αλληλέγγυα στον δίκαιο αγώνα των Χιλιανών για παραίτηση της κυβέρνησης,για ένα τέλος στις σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές και για αλλαγή του συντάγματος στην Χιλή.
Για αυτούς τους λόγους  σας καλούμε να συνεδριάσει άμεσα  η διοίκηση του ΕΚΠ και να πάρουμε  απόφαση για ένα συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον λαό της Χιλής.Απο την Χιλή μέχρι την Ελλάδα η εργατική τάξη παλεύει ενωμένη ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό και την βαρβαρότητα.
Για την Εργατική Ενότητα-Ανατροπή
Αλιχού Βανέσα
Παπασπυρόπουλος Γιώργος  μέλη της διοίκησης του ΕΚΠ       
Πάτρα 30/10/19