Basket League: Σε διαπραγματεύσεις ο ΠΑΟΚ με Σκουρτόπουλο για τον πάγκο

 

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις από το πρωί της Τετάρτης (30/10) και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Δηλαδή, τις τομές που πρέπει να γίνουν ούτως ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση της ΕΟΚ, συνεπώς η παράλληλη εργασία δεν αποτελεί πρόβλημα. Ο ίδιος έθεσε δύο βασικές προϋποθέσεις. Η πρώτη αφορά τις αλλαγές παικτών και η δεύτερη τις εγγυήσεις που ζητάει ο ίδιος για το συμβόλαιό του.

Σε ότι αφορά το πρώτο κομμάτι, είναι σαφές ότι η θέση του Τζεκουάν Λιούις είναι επισφαλής καθώς ο Αμερικανός δεν ανταποκρίθηκε στις περιστάσεις. Ενδεχόμενο αντικατάστασής του υπάρχει εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες, είχε αποφασιστεί όμως η παροχή χρόνου δίχως τελικώς να αλλάξει η εικόνα του αθλητή.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το ζήτημα του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, αλλά το πρόβλημα είναι η παροχή εγγυήσεων. Ο έμπειρος φόργουορντ θέλει διασφαλίσει για το σύνολο του ποσού και ο ΠΑΟΚ έχει δυσκολία στη συγκέντρωση αυτών. Αυτό σημαίνει ότι, είτε θα τις βρει και θα προχωρήσει στην απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ, είτε θα προχωρήσει σε (τουλάχιστον μία) αντικατάσταση παίκτη για την προσθήκη πιο ποιοτικού φόργουορντ.

Σχετικά με τη δεύτερη προϋπόθεση, τις εγγυήσεις που ζητάει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για το συμβόλαιό του, θα συζητηθεί στη διάρκεια της ημέρας. Αν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχωρήσει σε σχετική διασφάλιση, τότε ο έμπειρος τεχνικός θα «ανηφορίσει» στη Θεσσαλονίκη. Αν όχι, τότε ο ΠΑΟΚ θα αποταθεί σε άλλες λύσεις όπως αυτές των Κώστα Μέξα, Γιώργου Καλαφατάκη.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης