Κατέγραψε από το μπαλκόνι του τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία 31χρονου

στη Θεσσαλονίκη

 

Την άγρια ληστεία με θύμα έναν νεαρό από το Μπαγκλαντές κατέγραψε ένας κάτοικος του κέντρου της Θεσσαλονίκης από το μπαλκόνι του.

Στο βίντεο φαίνεται ομάδα νεαρών που επιτέθηκε με κλωτσιές, μπουνιές και ρόπαλα στον 31χρονο για να τον ληστέψει. Μάλιστα ένας από τους δράστες της επίθεσης χρησιμοποιεί μέχρι και καροτσάκι εμπορευμάτων για να τον χτυπήσει. Την τελευταία στιγμή ο νεαρός το αποφεύγει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βγει στα μπαλκόνια και προσπαθούν με φωνές να σταματήσουν τους δράστες, αλλά χωρίς επιτυχία.

Η άγρια ληστεία σημειώθηκε στις 21:00 βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο νεαρός άνδρας, άγνωστοι δράστες τον αιφνιδίασαν στην οδό Αρριανού και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του, 600 ευρώ περίπου – κατά δήλωσή του– και τα προσωπικά του έγγραφα.

Ο 31χρονος άνδρας διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Οι δράστες της ληστείας αναζητούνται.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη επίθεση στο ίδιο σημείο μέσα σε 4 ημέρες. Στις 24 Οκτωβρίου ομάδα νεαρών ένας 30χρονος Πακιστανός είχε πέσει θύμα ληστείας και είχε τραυματιστεί στην οδό Αρριανού ενώ 25χρονος Ιρακινός είχε συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα κατηγορούμενος για την εμπλοκή του στη ληστεία.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ