"Σπιράλ": Όλοι οι εκπρόσωποι στους Οργανισμούς και τις Επιτροπές του Δήμου Πατρέων

Πολυπρόσωπη η παρουσία του στα Διοικητικά Συμβούλια

Πλήρη εκπροσώπηση έχει αποκτήσει το σπιράλ στα νομικά πρόσωπα του Δήμου Πατρέων καθώς, εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους και τους δημότες που είναι τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των νέων διοικητικών συμβουλίων, στελέχη της παράταξης συμμετέχουν ήδη στις συνεδριάσεις όλων των υπόλοιπων οργανισμών, όπου το σπιράλ δεν διαθέτει επίσημους εκπροσώπους.

Πιο συγκεκριμένα για τον Πολιτιστικό Οργανισμό έχουν οριστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο η Εύα Αθανασοπούλου και η ΣεσίλιαΧαρμπίλα (τακτικό και αναπληρωματικό μέλος, αντίστοιχα) και για την Σχολική Επιτροπή Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πατρέων ο Θεοχάρης Μασσαράς, ως τακτικό μέλος. Επίσης στη Διοικούσα Επιτροπή Αθλητικών Δημοτικών Εγκαταστάσεων Λαδόπουλου, Παναγίας Αλεξιώτισσας και Ροϊτίκων εκπρόσωποι του σπιράλ είναι ο Χαράλαμπος Στανίτσας και η Άννα Παολίνου (τακτικό και αναπληρωματικό μέλος) και στη Διοικούσα Επιτροπή Δημοτικών Ποδοσφαιρικών Γηπέδων ο Θάνος Δούρος και ο Δημήτρης Βούλγαρης, αντίστοιχα.

Στους υπόλοιπους οργανισμούς το σπιράλ εκπροσωπείται από τους εξής: Κοινωνικός Οργανισμός (Ευαγγελία Βαβαρούτα, Μαρία Γούβη), ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας (Βίκυ Αγόρα, Αλέκα Ράπτη), Πατρινό Καρναβάλι (Όλγα Παπανικολάου, Άκια Σταμάτη), Δημοτικό Βρεφοκομείο (Χριστιάνα Σπηλιώτη, Εύη Μαμίδη), Σχολική Επιτροπή Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ανδρέας Κοσμάτος), Σχολική Επιτροπή Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημήτρης Κουνιάκης, Θεόδωρος Κούβελας) και στη Διοικούσα Επιτροπή Παμπελοποννησιακού Σταδίου (Κλαίρη Ζησιμάτου, Άννα Στράτου).

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής του σπιράλ Πέτρος Ψωμάς είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, ο δημοτικός σύμβουλος Θάνος Δούρος μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Στανίτσας μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ.

Παράλληλα, μετά την ανακοίνωση των Αντιδημαρχιών και των θέσεων βοηθών και συμβούλων του Δημάρχου Πατρέων, το σπιράλ απέκτησε μία αντίστοιχη δομή παρακολούθησης του δημοτικού έργου, με εξειδικευμένα στελέχη της παράταξης σε όλους τους ρόλους, ακόμα και με επιπλέον αρμοδιότητες και θέματα ευθύνης που ξεπερνούν τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ