Μητέρα χτύπησε θανάσιμα το μωρό της επειδή «λέρωσε την πάνα του»

 

Αντιμέτωπη με ανθρωποκτονία είναι μια 23χρονη μητέρα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, καθώς φέρεται να χτύπησε θανάσιμα τον μόλις 20 μηνών γιο της, επειδή «λέρωσε την πάνα του».

Η Trinity Pittman συνελήφθη το Σάββατο, καθώς θεωρήθηκε ύποπτη για δολοφονία του μωρού της, το οποίο είχε μεταφέρει σε νοσοκομείο μια μέρα νωρίτερα, αναφέροντας πως «είχε πέσει από ένα τραμπολίνο».

Ωστόσο, το προσωπικό του νοσοκομείου που εξέτασε τον άτυχο μικρό, διαπίστωσε πως τα τραύματά του δεν είχαν κάποια σύνδεση με την ιστορία της μητέρας του. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως η κοιλιακή χώρα του μωρού ήταν γεμάτη αίμα και οι πνεύμονές του είχαν γεμίσει με υγρό, κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ο μικρός δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η 23χρονη παραδέχτηκε αργότερα πως χτύπησε αρκετές φορές με θυμό το παιδί, επειδή λέρωσε την πάνα του, ενώ έπειτα από ένα χτύπημα, ο Conner έπεσε στο πάτωμα και χτύπησε το κεφάλι του. Στη συνέχεια, η μητέρα του τον έβαλε για ύπνο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και αργότερα πήγε στη δουλειά της, αφήνοντας τον μικρό, μαζί με τον 4χρονο αδερφό του, υπό την επιτήρηση του 24χρονου φίλου της.

Ο 24χρονος είδε το μωρό να ξυπνά κάνοντας εμετό και παρουσιάζοντας δυσκολία στην αναπνοή. Στη νεκροψία που έγινε, διαπιστώθηκε πως το 20 μηνών αγόρι έφερε τραύματα κι από παλαιότερα χτυπήματα στο σώμα του.

Διαβάστε επίσης