Καλάβρυτα: Η Σία Αναγνωστοπούλου για τη ρηματική διακοίνωση για τις Γερμανικές αποζημιώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Οι γερμανικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις δεν είναι εναντίον του γερμανικού λαού. Αντίθετα είναι εναντίον ενός σκοτεινού παρελθόντος, του ναζισμού, τον οποίο πρέπει να αφήσουμε για πάντα πίσω μας.

Στην πόλη των Καλαβρύτων βρέθηκε χθες ημέρα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών και Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

Η κα. Αναγνωστοπούλου μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων, προχώρησε σε δηλώσεις μετά το «Όχι» του Βερολίνου στην ελληνική ρηματική διακοίνωση σχετικά με την καταβολή από την Γερμανία των πολεμικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων. Αφού ευχήθηκε στο ελληνικό έθνος και σε όλα τα έθνη που πολέμησαν και αντιστάθηκαν εναντίον του ναζισμού και του φασισμού, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μαζί με όλα τα προοδευτικά κόμματα της Γερμανίας τα οποία έχουν ταχθεί με το μέρος της Ελλάδας, τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων.

Πηγή: kalavrytanet.com

Διαβάστε επίσης