Νίκος Νικολόπουλος: Θα ταράξουμε στην αντιπολίτευση τον Πελετίδη!

 

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
24 ΟΚΤ, 2019 - 18:37

Ο Νίκος Νικολόπουλος σε δήλωση του αναφέρει: "«Ότι δεν γνώρισε την προηγούμενη 4ετία ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης θα το υποστεί τώρα. Θα αντιμετωπίζεται με καθαρές κουβέντες και κάθε «μπαμπεσιά» του θα αποκαλύπτεται, για να μάθει ότι οι προβοκάτσιες δεν περνάνε και θα του γυρίσουν «μπούμερανγκ».

Είναι πολύ αφελής ο Δήμαρχος αν πιστεύει ότι μπορεί να μας σέρνει σε ομόφωνες αποφάσεις και ότι στη συνέχεια δύναται θρασύτατα να μας προβοκάρει. Αλλού τέτοια τεχνάσματα. Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ ψηφίζει κατά συνείδηση, εντελώς αν και δε μόνο εφτά και έχοντας πάντα ως αποκλειστικό μέλημα της την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πόλης. Δεν μπορεί να υποστηρίζει το ίδιο η Δημοτική Αρχή, γιατί όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πλέον οι συμπολίτες μας πως υποβολέας της είναι το ΚΚΕ.

Δεν το «κουνάει ρούπι» πέρα από τα όρια του Περισσού. Και αυτός είναι ο λόγος που διαφέρουμε. Σε ότι με αφορά προσωπικά, έχω ήδη κριθεί για τον μέχρι τώρα διαδρομή μου. Άφησα την υπουργική καρέκλα και αρνήθηκα της αντιπαροχές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για να μπορώ να λέω στον δήμαρχο και τον κάθε Πελετίδη, ότι είναι όμηρος ιδεολογικών αγκυλώσεων και «κουτσούνι» του ΚΚΕ.

Όσο κι αν χτυπιέται στο 5 - 6%, θα κυμαίνεται το κόμμα του, χωρίς μάλιστα να δικαιούται να επαίρεται ότι μπορεί με ουσιαστικό και συμφέροντα τρόπο να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Αξίζει να υπενθυμίσω ότι με το νόμο Παυλόπουλου μονιμοποιήθηκαν 120.000 συμβασιούχοι και όχι γιατί απέδωσε η άγονη και στείρα αγωνιστικότητα του ΚΚΕ. Να αφήσει λοιπόν, στην άκρη τις υποκρισίες ο δήμαρχος και να ξέρει ότι τελείωσαν τα... ροδοπέταλα με τα οποία ήταν στρωμένη προηγούμενη θητεία του. Αν θέλει να ισχυρίζεται ότι είναι ειλικρινής θα πρέπει και να απαντάει ευθέως σε όσα του προσάπτει αντιπολίτευση.

Όπως, για παράδειγμα, για το γεγονός ότι απεχθάνεται μένει - δήθεν την ιδιωτική πρωτοβουλία, ωστόσο οπότε τον συμφέρει την αναγνωρίζει και την επιβραβεύει, με χαρακτηριστική περίπτωση της επαναλαμβανόμενης ανανέωσης της σύμβασης ιδιώτη εργολάβο για την ανακύκλωση καθαρές κουβέντες, λοιπόν, κύριε δήμαρχε. Και καθαριστές, με ειλικρινής σύγκλισης, που υπαγορεύονται από τον κοινό, ακομμάτιστο καλό των συνδημοτών μας.

Με αυτό το σκεπτικό δηλώνω ότι η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ συναινεί και συνυπογραφή το αίτημα της παράταξης Αλέκου Χρυσανθακοπούλου Και ζητάμε την έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την ίδρυση διαδημοτικής επιχειρήσεις εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας και ανακύκλωση.

Ας μην χαθεί ακόμα μια ευκαιρία. Έστω και την τελευταία στιγμή ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα άλλων περιοχών, που και το πρόβλημα έλυσαν και έσοδα έφεραν στα δημοτικά ταμεία. Ας μη χαθούν τα 30 εκατομμύρια € της ΕΕ, με τα οποία θα χρηματοδοτήσουν την κατασκευή του εργοστασίου και τα οποία πρέπει να απορροφηθούν μέσα στην επόμενη χρονιά.

Λέμε ναι στην ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων όχι μόνο γιατί έχουμε αναλάβει ως χώρα αυτή την υποχρέωση αλλά και γιατί πρέπει εδώ και τώρα να κλείσει επιτέλους ο ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, για να αναπνεύσουν επιτέλους καθαρό αέρα οι συμπολίτες μας»."

Διαβάστε επίσης