Το τρικ με το σαπούνι που κάνει τα φρύδια πιο πλούσια και τρελαίνει τις γυναίκες

 

Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών γι'αυτό και όλες οι γυναίκες πρέπει να δίνουμε βάση.  Όταν είναι καθαρά, καλοσχηματισμένα και πλούσια αλλά πάντα με μια φυσικότητα, τότε αναδεικνύουν όλη τη γοητεία μας.

Το νέο trend που τρελαίνει τις γυναίκες χάρη στην αποτελεσματικότητά του ακούει στο όνομα «Soap Brows». Τώρα θα αναρωτιέστε τι είναι αυτό.

Χρησιμοποιώντας ένα διάφανο σαπούνι, ένα setting spray κι ένα καθαρό βουρτσάκι φρυδιών σου δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσεις και να διορθώσεις το σχήμα των φρυδιών σου και παράλληλα να τα κρατήσεις σε φόρμα. Η ανέξοδη αυτή τεχνική είναι ένα από τα hacks που κρατούν καλά σαν μυστικό οι makeup artists εδώ και χρόνια, για να δημιουργήσουν πολύ παχιά και πλούσια φυσικά φρύδια στα μοντέλα των οποίων τα looks επιμελούνται.

Τι πρέπει να κάνεις;

Ψέκασε το σαπούνι με το setting spray. Τρίψε απλά το βουρτσάκι στο σαπούνι κι έπειτα, διόρθωσε τα φρύδια σου χτενίζοντας τα με αυτό προς τη φυσική φορά της τρίχας. Αν θες να τους δώσεις ακόμα πιο έντονο, σκούρο χρώμα, μπορείς να εφαρμόσεις κανονικά το μολύβι ή τη σκιά φρυδιών, αφού τα έχεις πρώτα σετάρει.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης