Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας για την επέμβαση στη Συρία

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας καταδικάζει την νέα απροκάλυπτη στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία που γίνεται με την συναίνεση των ΗΠΑ και κλιμακώνει τον κίνδυνο ευρύτερης ανάφλεξης για τους λαούς της περιοχής.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν: 
    Όταν οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί οξύνονται, "οι ιμπεριαλιστές με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν" για τα συμφέροντά τους. Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά ο βρώμικος ρόλος του ΝΑΤΟ, ως παράγοντας ανασφάλειας για τους λαούς, που μόνο πολέμους και προσφυγιά εγγυάται.
   Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο συριακό λαό, ιδιαίτερα στις γυναίκες και στα παιδιά, που ζουν εδώ και χρόνια την κόλαση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, τον ξεριζωμό, την προσφυγιά και τα άθλια κολαστήρια των hot spot. Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους δοκιμαζόμενους κουρδικούς πληθυσμούς της Συρίας, που γίνονται πιόνι στα ιμπεριαλιστικά παζάρια.
   Συμμετέχουμε, στη συγκέντρωση - πικετοφορία την Παρασκευή 18 Οκτώβρη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Όλγας, ενάντια στην Τούρκικη εισβολή στη Συρία, που οργανώνει η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις, την οποία συγκροτούν η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας, εργατικά Συνδικάτα, Φοιτητικοί Σύλλογοι, η ΟΓΕ, και άλλοι φορείς του λαϊκού κινήματος.  
   Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, ΕΕ.
   Απαιτούμε να φύγουν οι Νατοϊκές Βάσεις από την Ελλάδα.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ