Γιώργος Κυριακόπουλος: Η διαγραφή μου μετά 26 χρόνια!

Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυριακόπουλος αναφέρεται στη διαγραφή του από την συνδικαλιστική παράταξη που ανήκε επί 26 χρόνια. Συγκεκριμένα αναφέρει:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΜΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Μετά από 26 χρόνια στην παράταξη πρώην ΠΑΣΚΕ και τώρα Συναδελφική Συσπείρωση νοιώθω την ανάγκη κ ενόψει του ΣΥΝΕΔΡΊΟΥ της ΠΟΣΕ ΙΚΑ , να δημοσιοποίησω τα όσα πριν λίγο καιρό, μου διεμηνυσαν οι συνδικαλιστές της Αθήνας, κ δυστυχώς αν κ τους προκάλεσα στο τελευταίο ΔΣ της ΠΟΣΕ ΙΚΑ, αρνούνται άγνωστο για πιο λόγο να ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΟΥΝ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ .
Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΟΥ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΤΊΑ Κ ΑΠΌΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΜΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΞΗ.
Όλα αυτά τα χρόνια της ενεργούς συνδικαλιστικής μου δράση απέδειξα, ότι ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα με βάση τα πολιτικά του πιστεύω, αντιθέτως διατήρησα τις καλύτερες σχέσεις με συναδέλφους η συνδικαλιστές, από οποίο πολιτικό χώρο κ αν προέρχονται με σεβασμο στην αντίθετη άποψη.
Η τιμή να είμαι μέλος αυτής της παράταξής κ πριν τρία χρόνια Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, είναι κ παραμένει μεγάλη.
Η πρόσφατη απόφαση με Λυπεί, αλλά συγχρόνως αποκαλύπτει πρόσωπα συμπεριφορές, κ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΚΟΜΜΑΤΙΚΉ ΕΞΆΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ κάτι που δεν αρνούνται οι ίδιοι που αποφάσισαν την διαγραφή μου.
ΘΕΩΡΏ βέβαια τιμή μου να με διαγραφούν για την επιλογή μου αυτή, , όμως πρωτοφανές τέτοια αιτία διαγραφής στο Συνδικαλιστικό κίνημα.
Χαριτολογωντας θα μπορούσα να ζητήσω την απόσυρση του σήματος κ την εικόνας του φυλλαδίου που κυκλοφορεί, αφού αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία, αλλά το χαρίζω σ αυτούς που κρύβουν τελικα την πραγματικη τους ταυτοτητα.
Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, που με εμπιστεύτηκαν κ συνεργάστηκα από οποίο μετερίζι, σ αυτή την διαδρομή.

Διαβάστε επίσης