Αμβούργο: Υποβιβάστηκε στην Κ21 ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τη διοίκηση του Αμβούργου και το γεγονός ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τέθηκε εκτός πρώτης ομάδας αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός, όντας δυσαρεστημένος από την αγωνιστική μεταχείριση του στον γερμανικό σύλλογο ζήτησε από τους ιθύνοντες του να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Η διοίκηση του Αμβούργου, που πλέον αγωνίζεται στη Bundesliga 2, αντέδρασε έντονα στο αίτημα του Παπαδόπουλου και μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, από εδώ και στο εξής ο 27χρονος στόπερ θα προπονείται με δεύτερη ομάδα.

«Μας ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο και από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα, αποφασίσαμε από κοινού να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Θα παίζει στη Regionalliga για να διατηρηθεί σε φόρμα», δήλωσε σχετικά ο τεχνικός διευθυντής, Γιόνας Μπολντ.

Ο 27χρονος αμυντικός από την μεριά του επισήμανε: «Όλοι γνωρίζουν ότι θέλω πάντα να παίζω και να δίνω τα πάντα. Μου έδειξαν ότι δεν είναι δυνατόν και πρέπει να το αποδεχθώ».

Διαβάστε επίσης