ΣΟΚ στην Πάτρα - "Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός συγκοινωνιολόγος Νίκος Μηλιώνης - Τον πρόδωσε η καρδιά του...

«Εφυγε» ξαφνικά απο την ζωή ο γνωστός Πατρινός συγκοινωνιολόγος Νίκος Μηλιώνης.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μηλιώνης κατέληξε απο καρδιολογικό πρόβλημα, στην πόλη Μπακού, πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

O Νίκος Μηλιώνης, ήταν ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής, σύμβουλος και αξιολογητής έργων και προγραμμάτων, με διεθνή εμπειρία. Ήταν μέλος της αντιπροσωπείας ΤΕΕ Τμ. Δυτ. Ελλάδος και δραστηριοποιείτο στο χώρο της Αριστεράς από το 1974.
Εκπόνησε πολλές συγκοινωνιακές μελέτες για την Πάτρα και άλλες πόλεις της Ελλάδας, ενώ είχε κάνει επιστημονικές παρεμβάσεις και εργασίες και για το τρένο στην Πάτρα.

Το Tempo24.news ενημερώθηκε το μεσημέρι για την απώλεια του Νίκου Μηλιώνη ωστόσο αποδημοσιοποίησε το θέμα προκειμένου να ενημερωθούν πρώτα όλα τα μέλη της οικογένειας του. 

 

Οι φίλοι του μέσω μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον αποχαιρετούν

Ο Γιώργος Ρώρος έγραψε: 

Άλλη μια απώλεια και η γενιά του Ρήγα Φεραίου και της Ανανεωτικής Αριστεράς γίνεται φτωχότερη.Τον Νίκο τον γνώρισα το 1977 όταν προσπάθησαμε να επανασυστησουμε το Ρήγα της Πάτρας μετά την διάσπαση της Β' Πανελλαδικης ήρεμη δύναμη, γνωστης της μαρξιστικής σκέψης, αναλυτής, ένας άνθρωπος που ήξερε νά ακούει από τότε στην ίδια πόλη,με συμβουλεύε για θέματα πολεοδομικού χαρακτήρα μια και ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας.Το μαντάτο το πληροφορηθηκαμε κατα την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου και ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο εξεφρασε την θλίψη του χαρακτηριστικο της αποδοχής και του σεβασμού που ενεπνεε.Καλο ταξίδι Νίκο..

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ