Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

16/10/2019 | 17:56

Ένας 71χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο αυτοκίνητό του, στην οδό Ρήγα Φεραίου με Σπυρίδη στον Βόλο.

Περαστικός φέρεται να τον είδε να έχει γείρει πάνω στο τιμόνι και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, γύρω στις 6 το απόγευμα και οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 71χρονος είχε χάσει τη ζωή του, ενώ το σώμα του βρισκόταν σε ακαμψία.

Μάλιστα το ίδιο διαπίστωσε και γνωστός γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου, που τυχαία διερχόταν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας.

Πηγή: e-thessalia.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα