Πάτρα: Σήμερα στις 4μμ η κηδεία της Πρεσβυτέρας Σοφίας Σκιαδαρέση - Συλλυπητήρια δημάρχου και Περιφερειάρχη δυτ. Ελλάδας

O Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρώην Δημοτικό και νυν Περιφερειακό σύμβουλο, Σπύρο Σκιαδαρέση και στην οικογένειά του, για το θάνατο της μητέρας του πρεσβυτέρας Σοφίας Σκιαδαρέση.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών θα τελεστεί στις 4 σήμερα το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία για την Πρεσβυτέρα Σοφία Σκιαδαρέση. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Ζαρουχλείκων. ​

Η εκλιπούσα άφησε την τελευταία της πνοή ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στο εξοχικό σπίτι της στα Αραχωβίτικα.

Πάτρα: "Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή η Πρεσβυτέρα Σοφία Σκιαδαρέση - Την πρόδωσε η καρδιά της

Η πρεσβυτέρα Σοφία Σκιαδαρέση ήταν σύζυγος του προϊσταμένου του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέου Πατρών και υπευθύνου Τύπου της Μητροπόλεως Πατρών, Πρωτοπρεσβύτερου π. Νικολάου Σκιαδαρέση, υπέστη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανακοπή καρδιάς. Αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο ήταν ήδη αργά και δεν κατέστη δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή.

Με τον π. Νικόλαο είχαν αποκτήσει τρία, τον Σπύρο Σκιαδαρέση που είναι καθηγητής θεολόγος, ιεροψάλτης και Περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, τον Γιώργο και τη Μαρία.

Καταγόταν από την Σύρο ενώ αδελφός της και μάλιστα δίδυμος ήταν ο μακαριστός μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, Παύλος που εκοιμήθη μόλις πριν από λίγους μήνες.

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της πρεσβυτέρας Σοφίας Σκιαδαρέση, μητέρας του Περιφερειακού Συμβούλου Σπύρου Σκιαδαρέση, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ειδικότερα, ο κ. Φαρμάκης, αναφέρει:

«Η απώλεια ενός προσφιλούς προσώπου είναι πάντα οδυνηρή, πόσο μάλλον όταν αυτό το πρόσωπο είναι η μία και μοναδική μάνα για όλους μας και η απώλεια είναι τόσο ξαφνική και απρόσμενη.

Με ειλικρινή θλίψη και συγκίνηση, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τους οικείους τής εκλιπούσης και ιδιαιτέρως προς το μέλος του Περιφερειακού μας Συμβουλίου και εκλεκτό μέλος της Αχαϊκής κοινωνίας, Σπύρο Σκιαδαρέση».

Το Δ.Σ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ν. ΑΧΑΙΑΣ με βαθύτατη συγκίνηση πληροφορήθηκε τον ξαφνικό θάνατο της πρεσβ. Σοφίας Ν. Σκιαδαρέση, συζύγου του ιδρυτού και ιστορικού Προέδρου του Συνδέσμου μας ,του πρώτου «εν Ελλάδι» Συλλόγου Τριτέκνων,

 α π ο φ ά σ ι ζ ε ι :

α. Με βαθιά θλίψη να απευθύνει εκ μέρους των τρίτεκνων οικογενειών της πόλης μας «ύστατο χαιρετισμό» κατά την εξόδιο  ακολουθία,

β. Να καταθέσει ποσό 300 Ε, αντί στεφάνου, στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως Πατρών για την ενίσχυση των θεάρεστων φιλανθρωπικών του δράσεων, και

γ. να καλέσει τα μέλη του να παραβρεθούν στην εξόδιο ακολουθία, που θα γίνει αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ (16/10),ώρα 16οο στον Ιερό Ναό του Αγ. Ανδρέου Πατρών.


Ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια προς τον π. Νικόλαο Σκιαδαρέση και τους οικείους της πρεσβυτέρας Σοφίας Σκιαδαρέση. Η εκλιπούσα ήταν πάντα συμπαραστάτης στο πλούσιο κοινωνικό έργο του π. Νικολάου.
Το προεδρείο του Συλλόγου θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στις 4:00 μμ
 

 

Διαβάστε επίσης