Ροταριανός Σύλλογος Πατρών: Σήμερα τα εγκαίνια δεξαμενής ανεφοδιασμού πυρόσβεσης στον Κρίνο

στις 12 το μεσημερι

Ο Ροταριανός Όμιλος Πατρών, πιστός στον κοινωφελή προορισμό του, σε συνεργασία με το Φυσιολατρικό Σύλλογο Κρίνου «Η Αριά», ανέλαβε την υποβολή προγράμματος District Grant σχετικό με την κατασκευή Δεξαμενής Πυρόσβεσης 165 κυβικών μέτρων, για τον ανεφοδιασμό των πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Κοινότητα Κρίνου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Στόχος του προγράμματος είναι η προστασία του πανέμορφου δάσους της Αριάς του όρους Μόβρη και όχι μόνον. Η χρηματοδότηση προήλθε από τους Ροτ. Ομίλους Πάτρα, Παλλήνη-Γέρακας, Κηφισιά-Πολιτεία, Ψυχικό, Ζάκυνθος και Λευκάδα και φυσικά από την 2470 Ροταριανή Περιφέρεια και το Ροταριανό Ίδρυμα.

Σημαντική συνεισφορά υπήρξε από τους Ροτ. Ομίλους Annaheim Hills και Santa Barbara North, California, καθώς και από την Οργάνωση Santa Barbara North/Patras Sister Cities.

Την κατασκευή ανέλαβαν και εκτέλεσαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Φυσιολατρικού Συλλόγου, οι οποίοι εργάσθηκαν νυχθημερόν για την περάτωση του έργου. Η τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί, παρουσία και του Διοικητού της 2470 Ροτ. Περιφερείας, σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στη θέση της Δεξαμενής στο όρος Μόβρη στην τοποθεσία ‘’Σιβάρβαρι’’, με σημείο εκκίνησης την κοινότητα Κρίνου.

Διαβάστε επίσης