Πάτρα: Αύριο "Το Ασχημόπαπο"

στο Πάνθεον

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας έρχεται στην Πάτρα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στο Πάνθεον στην Δημ. Γούναρη για να παρουσιάσει την παιδική παράσταση του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το Ασχημόπαπο».

Έχουν προγραμματιστεί να δοθούν 2 παραστάσεις στις 11.30 & 17.30.

Πρόκειται για τη νέα παραγωγή σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 8 ευρώ και 10 ευρώ στο ταμείο.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6974797109

Προπώληση στο VIVA.GR     

Λίγα λόγια για το έργο…

Ένα παπάκι διαφορετικό από τα άλλα, σκάει το αυγό του και τους ξαφνιάζει όλους. Είναι τόσο άσχημο που κανένας δεν θέλει να το βλέπει.... Έτσι αναγκάζεται να πάρει τον δρόμο του και να φύγει μακριά, ελπίζοντας ότι θα βρει κάποιους που ίσως μπορέσουν να υποφέρουν την ασχήμια του. Το Ασχημόπαπο μόνο πια , στην άκρη του Δάσους , ψάχνει απεγνωσμένα για την οικογένειά του. Ο χειμώνας  βαρύς και αδυσώπητος, έρχεται να δυσκολέψει τις προσπάθειές του αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως ο χειμώνας δεν είναι ο μόνος του εχθρός. Το Ασχημόπαπο και ο καινούργιος του φίλος ο Τιμόθεος Γαλοπούλας, θα βρεθούν αντιμέτωποι και με τον Κυνηγό! Η φιλία όμως η συνεργασία και η αλληλεγγύη θα βοηθήσει τους δυο φίλους να τα καταφέρουν Το παπάκι όμως μεγαλώνει κι ύστερα από πολλές περιπέτειες, με επιμονή, θάρρος και ελπίδα κατορθώνει τελικά να γίνει από «ασχημόπαπο» …….. ένας πανέμορφος κύκνος...!!!

Έργο διασκεδαστικό, οικολογικό, συναισθηματικό και κατά του bullying που αναδεικνύει πραγματικές αξίες, χαρίσματα και ικανότητες τονώνοντας την αυτοπεποίθηση των παιδιών.  Επενδυμένο με υπέροχη μουσική και πρωτότυπα τραγούδια καθώς και εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια παρασύρει τα παιδιά σε μια μαγική ατμόσφαιρα διασκεδάζοντάς τα και γεμίζοντάς τα συναισθήματα αγάπης και ανθρωπιάς, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ ΒΟΙΝΑ, ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΔΗ ΨΑΡΑΚΟΥ & ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.