Δεν θα κάνουν γενέθλια στα παιδιά τους - Τα χρήματα για το πάρτι θα πάνε στον κουμπαρά για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ - Θα δακρύσετε όταν θα διαβάσετε το μήνυμα του ζευγαριού - Κύμα αγάπης στην Αχαΐα και την Ηλεία

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ - Στην εκστρατεία μετέχει το tempo24

Το μήνυμα το πήραμε από την διαδικτυακή καμπάνια αγάπης προκειμένου ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να γίνει καλά! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δύο γλυκύτατοι άνθρωποι από τη Θεσσαλονίκη η Κατερίνα και ο Γιώργος, έγραψαν στη σελίδα τα εξής: 

"Λογω γενεθλιων των εγγονων μου σκεφτόμασταν να κανουμε ενα παρτυ....ομως αποφασισαμε με τη κορη κ το γαμπρο μου τα έξοδα που θα καναμε γ αυτο να κατατεθουν στο λογαριασμο του μικρου Παναγιώτη-Ραφαήλ που αυτή την στιγμή τα εχει περισσότερο αναγκη!!Έτσι ενημερωσαμε γνωστους κ συγγενεις αντι ηια δωρο στα μωρα να καταθεσουν το ποσο αυτο για το μικρούλη παναγιωτη-Ραφαήλ
Είμαστε σιγουροι πως τα μωρα μας οταν μεγαλωσουν θα νε περηφανα γ αυτη τη πραξη!!!παναγιωτη-Ραφαήλ ετοιμασε βαλιτσες!!!!σαγαπαμε ολοι!!!!(Από Θεσσαλονίκη)"

Η Κατερίνα και ο Γιώργος δεν είναι οι μόνοι που συμμετέχουν στην καμπάνια. Είναι χιλιάδες πλέον οι άνθρωποι στην Ελλάδα, που έχουν κινητοποιηθεί. 

Διαβάστε επίσης: 

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου: Πάνω από 800.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ !

Είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με την περίπτωση του μικρού Ραφαήλ.

Στην περιοχή της Αχαΐας, βλέπουμε όλο και περισσότερους κουμπαράδες να στήνονται. 

Ιδιώτες, φορείς, σχολεία, επιχειρήσεις, σύλλογοι, απλοί άνθρωποι του μόχθου, ανοίγουν κουμπαρά και αγωνίζονται για τον μικρό τους συνάνθρωπο που πριν καλά καλά καταλάβει τη ζωή, παλεύει σκληρά για να ζήσει. 

Όλη η Ελλάδα έχει γίνει μια γροθιά και στέλνει τον μικρό Ραφάλ στη Βοστώνη!

Αν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς, μπορείτε κάνοντας κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ /GLOSSIOTIS

ALPHA BANK
Αρ. Λογαρισμού: 121 00 2002 008467
IBAΝ: GR2501401210121002002008467
SWIFT/BIC: CRBAGRAA
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ : ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ /GLOSSIOTIS
Δικαιούχος: MDA Ελλάς

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρ. Λογαρισμού: 720 / 48001175
IBAN: GR3901107200000072048001175
SWIFT/BIC: ETHNGRAA
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ : ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ /GLOSSIOTIS
Δικαιούχος: MDA Ελλάς

Κύμα αλληλεγγύης στην Ηλεία για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ!

14|10|2019 | 19:17
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

EMAIL
FACEBOOK
LINKEDIN
TWITTER
PINTEREST
PRINT

Κύμα αλληλεγγύης στην Ηλεία

Πληθαίνουν οι δράσεις ώρα με την ώρα, για την στήριξη του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ. Στις πιο σημαντικές που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα συγκαταλέγονται δύο που συμπράττουν αρκετοί φορείς και ιδιώτες.

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 20:30 στο CORTE Cafe στην κεντρική πλατεία Πύργου, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου, ο σύλλογος ΑΜΕΑ Νομού Ηλείας Ήλις και το Νηπιαγωγείο Κατακόλου,  συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια σωτηρίας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, με τα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του μικρού αγοριού.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το «Parea Café», το εστιατόριο «Πιπερίτσα», η επιχείρηση μασάζ του Άγριος Νικόλαος,  ο παιδότοπος «Ακαντου», η ψυχολόγος Ελένα Παναγούλια, το Νηπιαγωγείο Κατακόλου κ.α. θα προσφέρουν όλα τα έσοδά τους από τη συγκεκριμένη ημέρα για τη στήριξη του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Στις 7:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο χώρο της πλατείας Κύπρου στον Πύργο θα πραγματοποιηθούν δράσεις για τα παιδιά με την συμμετοχή του Magical & fun Group «Konstantin».

Αλλά και η ομάδα του Πανηλειακού θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα με τον Διαγόρα Βραχνείκων στο δημοτικό στάδιο Πύργου, για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Tο κύμα αλληλεγγύης από την Ηλεία διαρκώς μεγαλώνει και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να στηρίξουν ακόμα περισσότεροι τις προσπάθειες που γίνονται…

Διαβάστε επίσης