Τσίπρας από το Αίγιο: Η πορεία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πορεία συμπόρευσης με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα. Στις 11 το πρωί έφτασε στην Άνω Ακράτα η οποία ήταν ο πρώτος του σταθμός στην οποία έτυχε θερμής υποδοχής.

Μιλώντας είπε ότι από σήμερα ξεκινάει μια μακρά πορεία από την Αχαΐα και απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στο ΣΥΡΙΖΑ, για ένα κόμμα ανοικτό, συμμετοχικό και δημοκρατικό.  Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήματα πολιτών ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Αίγιο και επισκέφθηκε την έκθεση Πριμαρόλια, ενώ συνομίλησε με πολίτες  στο Αίγιο, που τον υποδέχτηκαν θερμά.

Μιλώντας εν συνεχεία σε καφενείο στην πλατεία Αγίας Λαύρας είπε πως ο λαός της Αχαΐας τον έχει τιμήσει πολλές φορές και ειδικά τη δύσκολη στιγμή, όταν όλοι προδιαγράφανε την ήττα, γεγονός που δεν ξεχνά όπως είπε. Ως ανταπόδοση είπε, επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Αχαΐας ώστε μαζί με τους άλλοους βουλευτές να διεκδικήσουν το καλύτερο για αυτό τον τόπο. Εξήγησε δε ότι ξεκινά από την Αχαΐα το κάλεσμα για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ και για έναν ακόμα λόγο. Μιας και πρόκειται για έναν τόπο προοδευτικό και δημοκρατικό "και θέλω να συμβολίσω ότι η πορεία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πορεία συμπόρευσης με όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες, ανεξαρτήτως της πολιτικής τους ρίζας".

Πηγη: filodimos.gr 

Διαβάστε επίσης