Έπιασαν τους ληστές πρακτορείου Ο.Π.Α.Π. στην Πιερία

Λίγες ώρες έμειναν ασύλληπτοι οι δυο Έλληνες ληστές ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στους Νέους Πόρους της Πιερίας, αλλά πρόλαβαν να ξοδέψουν τα περισσότερα από τα χρήματα που είχε αρπάξει ο ένας από αυτούς με την απειλή μαχαιριού!

Η ληστεία είχε γίνει αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ένας άγνωστος που φορούσε κουκούλα και κράδαινε απειλητικά το μαχαίρι ακινητοποίησε τον υπάλληλο του πρακτορείου, άρπαξε από το ταμείο 1.100 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο στο οποίο τον ανέμενε ένας συνεργός του.

Όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν τη ληστεία και να περάσουν χειροπέδες το πρωί της Παρασκευής στον 33χρονο που την διέπραξε όταν το εντόπισαν σε άλλη περιοχή της Πιερίας, ενώ αργότερα συνελήφθη και ο 31χρονος που τον βοήθησε να διαφύγει. Στο όχημα που χρησιμοποίησαν και κατασχέθηκε βρέθηκε και το μαχαίρι, ενώ σε έρευνες στα σπίτια τους κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

Ωστόσο, οι δυο κακοποιοί είχαν στην κατοχή τους μόνο 320 ευρώ από τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στο πρακτορείο. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για ληστεία και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.