Τεράστιο κύμα συμπαράστασης για τον Παναγιώτη Ραφαήλ - Όλοι δίνουν αγώνα για να σωθεί και να σηκωθεί όρθιος μετά το "όχι" του ΕΟΠΥΥ ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκίνησε προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων - Ποιοι δήλωσαν ήδη συμμετοχή

Ένα πραγματικό κύμα συμπαράστασης έχει ξεκινήσει από την μια άκρη της χώρας μέχρι την άλλη για την σωτηρία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ!

Ο χρόνος κυλά βασανιστικά για την οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, έπειτα και από τη δεύτερη, μέσα σε λίγους μήνες, απόρριψη από το Ανώτατο Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ του αιτήματος για κάλυψη όλων των εξόδων για τη θεραπεία του παιδιού σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ο μικρός έγινε ακριβώς 18 μηνών, κάτι που σημαίνει ότι του απομένουν μόλις 147 ημέρες προκειμένου να λάβει το «πράσινο φως» από την Πολιτεία για μεταφορά του στις ΗΠΑ. Μέχρι στιγμής καμία παρέμβαση της Πολιτείας δεν έχει σημειωθεί, ούτε από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ούτε από κάποιο άλλο κυβερνητικό στέλεχος.

Ωστόσο απλοί πολίτες, φορείς, οργανώσεις ακόμη και αθλητικά σωματεία κινητοποιούνται για να συγκεντρωθούν χρήματα και να μεταβεί ο μικρός στις ΗΠΑ για την σωτήρια θεραπεία.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΠΝΠ

Όπως πληροφορείται το tempo24 , που από την πρώτη στιγμή βοηθά για την σωτηρία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, ήδη το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Ρίου πήρε απόφαση για να ενισχύσει την προσπάθεια με 500 ευρώ , ενώ θα καλέσει τους εργαζόμενους του νοσηλευτηρίου να βοηθήσουν καταθέτοντας χρήματα στους σχετικούς λογαριασμούς που έχουν ανοίξει.

 
Πρωτοβουλία του Ερμή Πατρών
Mια πολύ όμορφη πρωτοβουλία πήρε η διοίκηση της ομάδας βολει του Ερμή Πατρών η οποία με αφορμή την περιπέτεια υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαηλ Γλωσσιωτη , ο οποίος αντιμετωπίζει μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται νωτιαία μυϊκή ατροφία και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί στο εξωτερικό αλλά το κόστος της νοσηλείας είναι πολύ υψηλό, αποφάσισε να βοηθήσει με το δικό του τρόπο.

Η ανακοίνωση που έβαλε ο Ερμης στα social media, αναφέρει: «Σαν ένδειξη συμπαράστασης στον μικρό Παναγιώτη Ραφαηλ Γλωσσιωτη , ο οποίος αντιμετωπίζει μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται νωτιαία μυϊκή ατροφία και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί στο εξωτερικό , το σωματείο μας την ερχόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στον αγώνα των Νεανίδων (Α.Σ.Π ΕΡΜΗΣ- Ολυμπιάδα) στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκουλι , θα έχει εισιτήριο 3€, το οποίο θα διατεθεί ολοκληρωτικά στην οικογένεια του μικρού μας φίλου που μάχεται για τη ζωή του!!! Σας καλούμε όλους λοιπόν, φίλους του σωματείου και μη , να παρευρεθείτε στο γήπεδο και να διαθέσετε το ποσό αυτό για να δούμε τον μικρό Παναγιώτη γερό και δυνατό!!

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών καλεί για ενίσχυση της οικογένειας

Έκκληση προς τους δικαστικούς λειτουργούς για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, ο οποίος χρειάζεται βοήθεια ώστε να μεταβεί στο εξωτερικό, κάνει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών.

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμα τα δύο του χρόνια, δίνει μαζί με τους γονείς του τη δική του μάχη, καθώς πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και για να κρατηθεί στη ζωή χρειάζεται βοήθεια.

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών σε μια συγκινητική ανακοίνωση κάλεσε κάθε «συνάδελφο ξεχωριστά να συνδράμει κατά το μέρος των δυνατοτήτων του για τον παραπάνω σκοπό». Το Δ.Σ. της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, παράλληλα με το κάλεσμά του, έδωσε και εμπράκτως το παράδειγμα, καθώς χορήγησε το ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, «προκειμένου να συνδράμει κατά το μικρό μέρος των δυνάμεών της στην προσπάθεια της οικογένειας να καλύψει τα έξοδα μετάβασης στις ΗΠΑ και το κόστος θεραπείας του παιδιού».

 
Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου στο πλευρό του Παναγιώτη – Ραφαήλ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου για μια ακόμη φορά στέκεται αρωγός σε συμπάσχοντες συνανθρώπους μας. Αυτή την φορά κατόπιν σχετικής δημοσίευσης στα Μ.Μ.Ε. στεκόμαστε αρωγοί και αλληλέγγυοι στον δεκαοχτάμηνο Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη που δίνει μάχη απο γεννήσεως του με την νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, κάθε δικαστικό και εισαγγελικό λειτουργό, κάθε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου καθώς και κάθε συμπολίτη και συνδημότη μας να καταθέσει στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς μόλις ένα ευρώ, για να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα προκειμένου το μικρό παιδί να υποβληθεί στην κατάλληλη αγωγή και θεραπεία κερδίζοντας το στοίχημα της ζωής.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί, για διάφορους λόγους, να πάει στην Εθνική Τράπεζα η στην ALPHA BANK που έχουν ανοιχτεί οι σχετικοί λογαριασμοί η κατάθεση του ενός ευρώ μπορεί να γίνει και στον πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου.

Διαβάστε επίσης