Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 40χρονος εργάτης που είχε πέσει από μεγάλο ύψος στον Πύργο

Έχασε τη μάχη με τη ζωή, μετά από είκοσι μέρες νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ο 40χρονος εργάτης που το Σάββατο 21 του Σεπτέμβρη, έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος, κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούσε σε δεξαμενή σιλό βιομηχανίας στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η βιομηχανία είχε καλέσει την εταιρεία στην οποία εργαζόταν άτυχος άνδρας προκειμένου να στείλουν κάποιον να πραγματοποιήσει εργασίες στο σιλό. Ο 40χρονος που επιλέχθηκε για τη δουλειά, έσπευσε στο σημείο και ενώ βρισκόταν στην οροφή, «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του». Συγκεκριμένα, η μεταλλική επιφάνεια στην οποία βρισκόταν δεν άντεξε και η πτώση του 40χρονου ήταν αρκετά σκληρή, αφού το ύψος από το οποίο έπεσε έφτανε τα 10 μέτρα και προσγειώθηκε άσχημα πάνω σε μεταλλικά αντικείμενα.

Η πτώση προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του άτυχου άνδρα, ο οποίος διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου. Αφότου έγιναν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις από τους ιατρούς, διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του και διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου έδινε μάχη, από την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε επίσης