Πατρινός έπαθε σοκ όταν είδε ότι χρωστάει στην ΔΕΗ 21.205 ευρώ! Ένα ψηφίο παραπάνω... παραλίγο να του κόψει την ανάσα - Τί είχε συμβεί

Η οφειλή του επιδόθηκε με δικαστική επιμελητή

Δεν πίστευε στα αυτιά του ένας Πατρινός όταν πριν από λίγες ημέρες, δικαστικός επιμελητής τον ενημέρωσε ότι οφείλει στη ΔΕΗ 21.205 ευρώ! 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στο tempo24, ένα ψηφίο παραπάνω που είχε μπει κατά λάθος στον λογαριασμό τον είχε "φουσκώσει" αρκετά ώστε εκείνη τη στιγμή να του κοπεί η ανάσα!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, είχε πληρώσει τον προηγούμενο λογαριασμό που ήταν όπως φαίνεται και στη φωτο, 2.105 ευρώ.  Το έγγραφο του δικαστικού επιμελητή ανέφερε ότι ο καταναλωτής οφείλει 21.205! Αυτό το 2 που μπήκε στη μέση, εκ παραδρομής ως φαίνεται, πήγε να τον στείλει... 

Άρχισε λοιπόν να ψάχνει τί είχε συμβεί. Με την προηγούμενη απόδειξη πληρωμής πήγε στα γραφεία της ΔΕΗ, όπου διαπιστώθηκε - όπως αναφέρει ο ίδιος - ότι είχε πληρωθεί το ποσό των 2.105 και η καρδιά του ήρθε στη θέση του. 

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, ρώτησε για το νέο του υπόλοιπο και του είπαν ότι είναι 360 ευρώ. Όταν, όπως μας μεταφέρει, προσφέρθηκε να το πληρώσει, του εξήγησαν ότι δεν χρειάζεται διότι θα έρθει με τον επόμενο λογαριασμό. 

 

Διαβάστε επίσης