Πατρών - Πύργου: Έσβησαν στην άσφαλτο δυο οικογενειάρχες - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 55χρονο Νίκο Μουγκογιάννη - ΦΩΤΟ

ΘΡΗΝΟΣ ΣΕ ΑΧΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ

Ασύλληπτη η τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, όταν το νήμα της ζωής κόπηκε ακαριαία για τον 55χρονο Νίκο Μουγκογιάννη του Αγγέλου και τον 34χρονο Δημήτρη Μπενέτση του Ιωάννη, σε πλαγιομετωπική σύγκρουση με Ι.Χ αυτοκίνητο. 

11831658_126834364325442_3731896221788340770_n.jpg

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

benetsis-696x473_0_0.jpg

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΕΤΣΗΣ

Και οι δυο ήταν οικογενειάρχες, αφήνουν πίσω τους γυναίκες και παιδιά. Για τον 55χρονο Νίκο φαίνεται πως η μοίρα έπαιξε τραγικό "παιχνίδι". Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας που εργαζόταν μαζί με τον 34χρονο Δημήτρη, σε εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ Πατρών, συνήθιζε να επιστρέφει στο σπίτι του με το λεωφορείο της εταιρείας. Χθες όμως επέλεξε να γυρίσει με τον νεαρό συνάδελφο του, με το λευκό βανάκι. Στα μαύρα "ντύθηκε" το Αχαϊκό δυτικής Αχαΐας, τόπο καταγωγής του Δημήτρη Μπενέτση. Ο ίδιος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα (η οικογένειά του μένει στα Σαγέικα δυτικής Αχαΐας)

5_0_0.jpg

445_2_1.jpg

Θλίψη για το Νίκο και τον Δημήτρη - Έχασαν τη ζωή τους στην Πατρών Πύργου το μεσημέρι - Θρήνος σε Πάτρα και Αχαϊκό

Πρόκειται για συναδέλφους που επέστρεφαν από την εργασία τους, όταν αυτοκίνητο που εκινείτειο με κατεύθυνση τον Πύργο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με τον βαν. Ο οδηγός Ι.Χ τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται. Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε και οδηγούσε έγκυος, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.   

Στα "μαύρα" πάλι η Αχαΐα - Θρήνος για τους δύο νεκρούς στην Πατρών - Πύργου - Ο Δημήτρης Μπενέτσης και ο Νίκος Μουγκογιάννης επέστρεφαν μετά τη δουλειά στις οικογένειές τους... ΦΩΤΟ

 

Διαβάστε επίσης