Στα "μαύρα" πάλι η Αχαΐα - Θρήνος για τους δύο νεκρούς στην Πατρών - Πύργου - Ο Δημήτρης Μπενέτσης και ο Νίκος Μουγκογιάννης επέστρεφαν μετά τη δουλειά στις οικογένειές τους... ΦΩΤΟ

Απώλεια και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Ο Νικόλαος Μουγκογιάννης του Άγγελου από το Αχαϊκό δυτικής Αχαΐας, και ο Δημήτρης Μπενέτσης του Ιωάννη, μόνιμος κάτοικος Πατρών (η οικογένειά του μένει στα Σαγέικα δυτικής Αχαΐας), είναι τα θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε στην Πατρών Πύργου το μεσημέρι. 

Ο ένας εκ των δύο νεκρών, ήταν ο Δημήτρης Μπενέτσης (φωτο από patragoal). Η οικογένεια έχει χάσει τη μητέρα τους (η οποία είχε καταγωγή από το Λάππα). Ο πατέρας του ζει στην περιοχή των Σαγείκων Αχαΐας, όπου διαμένουν και τα άλλα δύο αδέρφια του Σοφία και Χρήστος Μπενέτσης. 

Ο Δημήτρης Μπενέτσης ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Με την οικογένειά του έμενε στην Πάτρα. Δεν είχε πάει βόλτα. Ούτε γύριζε από νυχτερινή διασκέδαση. Γύριζε από την δουλειά του... 

Ξαφνικά το νήμα της ζωής του κόπηκε, άδικα, τραγικά. Για την απώλεια του Δημήτρη Μπενέτση, το patragoal γράφει: "Αυτή η είδηση βύθισε στο πένθος και τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού το ένα από τα δύο θύματα ήταν ο Δημήτρης Μπενέτσης ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής Πατρών.Ένα από τα καλύτερα παιδιά, όπως λένε οι συμπαίκτες του, που συμμετείχε ενεργά τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της γειτονιάς, έχοντας περάσει επίσης από την Α.Ε. Λιμνοχωρίου. Μάλιστα, στο Κυριακάτικο φιλικό κόντρα στον Αστέρα Λεοντίου είχε σκοράρει με τους «βυσσινί», αλλά λίγες ημέρες μετά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, βυθίζοντας στον πένθος το ποδόσφαιρο της Αχαΐας". 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δ. Μπενέτσης, είχε παίξει και στον Εθνικό Σαγείκων. 

Η Αχαΐα όμως πενθεί και έναν ακόμη νέο άνθρωπο. Τον Νίκο Μουγκογιάννη από το Αχαΐκό.

Ο 50χρονος Νίκος μαζί με τον 35χρονο Δημήτρη μόλις είχαν σχολάσει από εταιρεία στην οποία εργάζονταν και εδρεύει στην Βιομηχανική Περιοχή. Επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν συγκρούστηκαν μετωπικά με ΙΧ το οποίο είχε κατεύθυνση τον Πύργο. Ο οδηγός αυτού του οχήματος μάρκας BMW νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ