“Έσβησε” στα 55 της χρόνια η Πατρινή έμπορος Ιωάννα Μαραγκού – Ρουμελιώτη

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή στα 55 της μόλις χρόνια η συμπολίτισσα Ιωάννα Γεωργ. Μαραγκού, συζ. Ευσταθίου Ρουμελιώτη. Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο δεν μπόρεσε να βγει νικήτρια.

Η Ιωάννα Γεωργ. Μαραγκού λειτουργούσε το γνωστό κατάστημα με χειροποίητα φυσίγγια, είδη κυνηγίου, υλικά γομώσεως, κυνηγετικά όπλα, σακίδια, κ.α. στην οδό Ερμού 82 που παλιότερα διηύθυνε ο πεθερός της και τώρα συνεχίζουν τα παιδιά της.

Η εκλιπούσα είχε τέσσερα παιδιά, τον Ανδρέα, την Δέσποινα, τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο ενώ εν ζωή είναι η μητέρα της Φεβρωνία χήρα Γεωργίου Μαραγκού.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στις 2 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στην άνω πόλη ενώ θα ακολουθήσει η ταφή της στο κοιμητήριο Τέμενης Αιγίου.

Η είδηση για το χαμό της σκόρπισε ανείπωτη θλίψη καθώς ήταν μία νέα γυναίκα, καλή επιχειρηματίας και άριστη οικογενειάρχης.

Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά: «Δεν έχω ξαναδεί πιο αγύμναστο παίκτη στη ζωή μου»

Καιρός: Δυνατοί άνεμοι και έντονη ζέστη σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα

ΗΠΑ: Εκτρέφουν δισεκατομμύρια μύγες και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός

Πρόστιμο 190.000 δολαρίων σε κλινική του Περού που αποκάλυψε τον ιατρικό φάκελο της Σακίρα

Μακροζωία: Οι must κανόνες για γερή καρδιά

Κινητά, social και βιντεοπαιχνίδια: Η συμπεριφορά των παιδιών το… κλειδί

Χοιρινές πανσέτες με σάλτσα μουστάρδας

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης αγκαλιά στην παραλία