Πελετίδης σε Ρώρο: Το γαρ πολύ της θλίψεως…

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει:Η δημοτική παράταξη «Ώρα Πατρών» σε ανακοίνωσή της προβαίνει στο συμπέρασμα ότι «τα πολιτικά αποθέματα της Δημοτικής Αρχής εξαντλούνται».

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, στην περίπτωση όμως της «Ώρα Πατρών» γεννά και πολιτικό θράσος.

Πάει πολύ η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί τον Δήμαρχο Πατρέων και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που εκβιάζεται από Υπουργική Απόφαση -που υπέγραψε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χουλιαράκης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία-, η οποία υποχρεώνει τους Δήμους να καταθέσουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, με τον εκβιασμό ότι μόνο εκεί θα κατατίθενται από 1/10/2019 τα χρήματα που προορίζονται και για τη μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου.

Για την Δημοτική Αρχή το ψωμί των εργαζομένων είναι ιερό και δεν επιτρέπεται να μπει σε κίνδυνο.

Όσο για την «σιγή ιχθύος» για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής, όλοι οι Πατρινοί γνωρίζουν ποιος αγωνίστηκε με συνέπεια και ανέτρεψε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για επίγεια διέλευση του τρένου. Όπως επίσης γνωρίζουν ότι η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ είχε «βγει στα κεραμίδια» και απαιτούσε από την Δημοτική Αρχή και τους «πλούσιους κατοίκους» του αρκτικού διαμερίσματος (όπως τους χαρακτήριζε), να αποδεχτούν τη διχοτόμηση των συνοικιών τους με την επίγεια διέλευση του τρένου.

Τέλος, όσο για τα πολιτικά αποθέματα, ο Πατραϊκός λαός γνωρίζει, γι’ αυτό με ποσοστό 71% ανανέωσε την εμπιστοσύνη του και έδωσε ισχυρή εντολή στον Κώστα Πελετίδη να συνεχίσει το φιλολαϊκό του έργο.

 

Διαβάστε επίσης