Θλίψη για το Νίκο και τον Δημήτρη – Έχασαν τη ζωή τους στην Πατρών Πύργου το μεσημέρι – Θρήνος σε Πάτρα και Αχαϊκό

Ο Νικόλαος Μουγκογιάννης του Άγγελου και ο Δημήτρης Μπενέτσης του Ιωάννη είναι τα θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε στην Πατρών Πύργου το μεσημέρι. 

Ο 50χρονος Νίκος μαζί με τον 35χρονο Δημήτρη μόλις είχαν σχολάσει από εταιρεία στην οποία εργάζονταν και εδρεύει στην Βιομηχανική Περιοχή. Επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν συγκρούστηκαν μετωπικά με ΙΧ το οποίο είχε κατεύθυνση τον Πύργο. Ο οδηγός αυτού του οχήματος μάρκας BMW νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. 

Θρήνος έχει ξεσπάσει σε Πάτρα και Αχαϊκο από όπου κατάγονταν οι δύο άνδρες που προστέθηκαν στη μακρά λίστων των θυμάτων της εθνικής μας καρμανιόλας Πατρών – Πύργου. 

Σοβαρό τροχαίο στην Πατρών Πύργου στα Βραχνέικα-Δύο νεκροί-Και δεύτερο τροχαίο στα Καμίνια -ΝΕΟΤΕΡΑ ΦΩΤΟ

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)