Πάτρα: Σήμερα η 19η Εκπαιδευτική Διημερίδα Παιδιατρικής

από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων

Σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 9.00, αρχίζουν οι εργασίες της 19ης Εκπαιδευτικής Διημερίδας Παιδιατρικής στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Στο εκπαιδευτικό αυτό διήμερο διακεκριμένοι επιστήμονες και ομιλητές θα αναπτύξουν θέματα που απασχολούν την παιδιατρική κοινότητα, θα τεθούν ερωτήσεις και θα συζητηθούν απαντήσεις με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων διάγνωσης και θεραπευτικής στην Παιδιατρική και πάντα σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα.

Την Διημερίδα μας μπορούν να παρακολουθήσουν ιατροί και νοσηλευτές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, λογοθεραπευτές και συναφείς ειδικότητες.

Η Διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ. Επίσης, θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης με 10 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το μεσημέρι. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Διημερίδας και η αφίσα.

Με εκτίμηση 

Η Πρόεδρος

Ουρανία Παπαγεωργίου-Γώγου

Παιδίατρος, Συντονίστρια-Δ/ντρια Παιδιατρικής Κλινικής

Καραμανδανείου Ν.Π. Πατρών   

Διαβάστε επίσης