Σφοδρή επίθεση του Άκη Τσελέντη κατά του ...κατεστημένου του Πανεπιστημίου Πατρών

"Γιατί έριξα "μαύρη πέτρα" πίσω μου"

Με αφορμή θέμα του tempo24 και την ανάρτησή του καθηγητή σεισμολογίας Ακη Τσελέντη για τον θάνατο καθηγητή που δίδασκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όταν έφυγε από αυτό της Πάτρας λόγω του "καθηγητικού κατεστημένου" , όπως υποστήριζε ο κ. Τσελέντης , ο γνωστός σεισμολόγος επανέρχεται και με δηλώσεις του στο tempo24 αναφέρει:

Πληροφορήθηκα ότι κάποιοι στο Γεωλογικό τμήμα της Πάτρας ενοχλήθηκαν από την ανάρτηση μου σχετικά με το θάνατο του Γιώργου Μηλιαρέση, γιατί ανέφερα ότι το τμήμα δεν του φέρθηκε σωστά και μάλιστα έκανα και μία γενική όχι προσωπική (ούτε εννοούσα κάποιο συγκεκριμένο χώρο) διατύπωση ότι με τέτοιες πρακτικές “διώχνουμε τους άξιους επιστήμονες από την Ελλάδα και μένουν πίσω οι φελοί και αυτοί που κουβαλάνε τις βαλίτσες των μεγάλο καθηγητάδων και ανεβαίνουν την ιεραρχία”. Ψέμματα είναι;;; Σας υπενθυμίζω την παροιμία όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται χωρίς να εννοώ η να «φωτογραφίζω» κάτι. Έμαθα επίσης από το πανεπιστήμιο της Αθήνας ότι έφτασαν στο σημείο να στείλουν επιστολές και να ζητούν την πειθαρχική δίωξη μου(υπέγραφε κάποιος Καθηγητής , (αναφέρει το όνομα) !!!

Τελικά καλά έκανα που έφυγα και έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου. Ειρήσθω εν παρόδω οφείλω να αναφέρω κάτι που δεν έγραψα στην ανάρτηση μου ότι ο Γιώργος κέρδισε δύο φορές στο δικαστήριο και δικαιώθηκε αλλά ήταν τόσο αηδιασμένος που αποφάσισε να πάει στην Κύπρο.

Υπενθυμίζω ότι όταν ανέλαβα το σεισμολογικό της Πάτρας δεν υπήρχε τίποτα όταν έφυγα παρέδωσα ένα από τα πλέον σύγχρονα σεισμολογικά κέντρα με ένα τεράστιο δίκτυο σεισμογράφων, έφερα ερευνητικά προγράμματα πολλών εκατομμυρίων € δημιούργησα το καλύτερο από πλευράς εξοπλισμού Γεωφυσικό Εργαστήριο στην Ελλάδα. Σήμερα τα περισσότερα όργανα παραμένουν αχρησιμοποίητα, δυο γιγαντιαία φορτηγά δονητες αξιας 1,5 εκατομμυρίων € (τα καινούργια) που με ενέργειες μου δώρησε μια Καναδική Πετρελαϊκή εταιρεία στο Παν/μιο πήγαν για παλιοσίδερα !!

Και οι σεισμολογικοί σταθμοί σχεδόν στο συνόλό τους σταμάτησαν να λειτουργούν. Ευτυχώς φρόντισα να καλύπτεται η περιοχή της Δυτ. Ελλάδας με αύξηση των σταθμών του Γεωδυναμικού.....

Διαβάστε επίσης