Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εργασίας ΒΙΝΤΕΟ

09/10/2019 | 20:54

Παρέμβαση στο Υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ομάδα αντιεξουσιαστών.

Την ευθύνη πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», όπως αναφέρει σε κείμενο που ανάρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου όπου και δημοσίευσε και βίντεο από την παρέμβαση.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ομάδα περίπου είκοσι ατόμων της αναρχικής συλλογικότητας, λίγο μετά τη μια, έφτασαν μέχρι την είσοδο του υπουργείου Εργασίας.

Πέταξαν τρικάκια και μετά από λίγη ώρα έφυγαν από τον χώρο. Ο φρουρός ο οποίος βρισκόταν στην είσοδο ειδοποίησε τις Αρχές και έγιναν έξι προσαγωγές.

Μάλιστα, ο «Ρουβίκωνας» αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενο: «Ο αγώνας μας είναι πολύπλευρος και αφορά όλα τα μέτωπα του κοινωνικού πολέμου. Από τα πιο προβεβλημένα έως τα πιο «αγνωστα». Ξέρουμε πόσο μακρυά μπορούν να φτάσουν οι δυνάμεις μας σήμερα. Ξέρουμε πως είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε ακόμα αποσπασματικές μάχες οπισθοφυλακής Χωρίς την μαζική συμμετοχή της βάσης, χωρίς ένα συγκροτημένο επαναστατικό σχέδιο ξέρουμε πως τελικά θα εγκλωβιστούμε σε αυτό το στάδιο».

https://youtu.be/wmRceCkTwOk

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»