Ώρα Ευρώπης: Ήττα για τον Προμηθέα από την Μονακό με 3 πόντους! (74-77)

09/10/2019 | 19:38

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και τα ποσοστά του πίσω από τα 6μ.75, αρχίζοντας τον αγώνα με 1/11 τρίποντα ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 16-34 στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά γύρισε ξανά στο ματς, διεκδικώντας ως το τέλος την ανατροπή ωστόσο η Μονακό άντεξε στην πίεση κι έκανε το 2-0 στον Α’ όμιλο, ρίχνοντας τους Πατρινούς στο 1-1.

Ο αγώνας
Ο Δημήτρης Αγραβάνης κουβάλησε επιθετικά τον Προμηθέα Πατρών στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους Μονεγάσκους, σκοράροντας για το 12-17 στο 6:07 και φτάνοντας τους 8 πόντους σε αυτό το διάστημα. Η Μονακό επέβαλε τον ρυθμό της κι έκλεισε το δεκάλεπτο στο υπέρ της 14-22 σουτάροντας 8/13 δίποντα (61.5%) απέναντι στον Προμηθέα που είχε 1/5 βολές και 1/11 τρίποντα!
Ακολούθως, ο Ντίλαν Ένις ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα κάνοντας το 14-25 στο 10:30 ενώ ο Έρικ Μπάκνερ σκόραρε για το +18 (16-34, 16:13) για τη Μονακό που ήλεγχε πλήρως τον ρυθμό και εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των γηπεδούχων σε βολές και ελεύθερα σουτ. Οι Πατρινοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, βρήκαν λύσεις με τους Αγραβάνη, Λίποβι και μείωσαν στο 32-42 του ημιχρόνου, βελτιώνοντας τα ποσοστά τους.

Στη συνέχεια ο Ένις (17π., 3/3 τρίπ.) ευστόχησε για το 39-52 ωστόσο ο Προμηθέας βρήκε ρυθμό στην επίθεση, έκανε σερί 9-0 και μείωσε σε 48-52 με τον Μπαμπ στο 26:32.

Η Μονακό άντεξε στην πίεση των Πατρινών και έκλεισε την τρίτη περίοδο στο 51-59, ο Προμηθέας έκανε μεγάλη προσπάθεια να αντιδράσει μειώνοντας σε 58-61 με το τρίποντο του Χολ στο 32:05 όμως ο Αγραβάνης χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ και οι Μονεγάσκοι ανέβασαν τη διαφορά στο +8 (58-66). Ο Κασελάκης έριξε τη διαφορά στους πέντε πόντους με 2/2 βολές (65-70) ενώ ο Μπαμπ πέτυχε μεγάλο τρίποντο για το 68-70!

Ο Κασελάκης κράτησε όρθιο τον Προμηθέα σκοράροντας για το 70-72 στα 62″ ωστόσο η λάθος συνεργασία με τον Χολ έδωσε την ευκαιρία στη Μονακό να κρατήσει το προβάδισμα, παίρνοντας πόντους από τη γραμμή των βολών. Ο Λίποβι μείωσε σε 74-76 στα 3.7″, ο Κλέμονς διαμόρφωσε το 74-77 και το τρίποντο του Λίποβι από το κέντρο δεν βρήκε στόχο…

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 32-42, 51-59, 74-77.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”